Operacijski sistemi
21.06.2012 14:00
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dekleta, postavite prsi na ogled

Spodbudite vaše boljše polovice, da se pridružijo plemeniti spletni kampanji.
Spodbudite vaše boljše polovice, da se pridružijo plemeniti spletni kampanji.

Tokrat ste prišla na vrsto dekleta. Ker so v peklenskih poletnih dneh vaše prsi bolj svobodne kot ne, so programerji za vas pripravili spletno aplikacijo, ki sliši na ime Boobstagram. Ta je bila izdelana po vzoru priljubljene aplikacije Instagram in ponuja vrsto posebnih učinkov ter filtrov. Z njihovo pomočjo lahko fotografijam dodate pridih mističnosti in jih enostavno delite s prijatelji, znanci in naključnimi obiskovalci.

Čeprav dekleta na spletni strani Boobstagram razkazujejo svoja oprsja, je njen namen povsem drugačen, kot si to predstavlja moški del populacije. Ustanovitelji spletne aplikacije namreč želijo preko fotografij opozoriti na raka dojk ter spodbuditi ženske k preventivnim pregledom. Njihov slogan se namreč glasi: »Razkazovanje oprsji na spletu je dobro, a pokazati jih zdravniku je boljše«.

Boobstagram je torej svojevrstna spletna kampanja za osveščanje žensk o pomenu preventivnih pregledov. Njihova spletna stran in slike »korajžnih« žensk so dosegljive na spletni povezavi http://goo.gl/dfbgs. Boobstagram je prisoten tudi na družabnih omrežjih Facebook (http://goo.gl/17qpM) in Twitter (http://goo.gl/mF2Nl). Spletna stran fotografije oprsij žensk sprejema na elektronskem naslovu photo@boobstagram.com.

Pri tej kampanji bomo seveda na svoj račun prišli tudi moški, saj je bil doslej odziv žensk s celega sveta izjemen.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android operacijski sistem

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50