Operacijski sistemi
05.12.2018 11:09
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Še ena aplikacija, ki je plod domačega razvoja

Guidify je trenutno na voljo za prenos za naprave Android, ki podpirajo verzije 4.4 ali višje.
Guidify je trenutno na voljo za prenos za naprave Android, ki podpirajo verzije 4.4 ali višje.

Enostavno iskanje in povezovanje riderjev, lokalnih vodičev in drugih uporabnikov glede na njihovo trenutno lokacijo, interese in aktivnosti, kot so smučanje, kolesarjenje, surfanje, pohodništvo, fotografiranje itn. To omogoča mobilna aplikacija Guidify.


Mobilno aplikacijo za akcijske športe in druge outdoor aktivnosti – Gudify, ki je v celoti plod domačega znanja in razvoja.

Čeprav so aplikacije za sledenje in izris poti zelo uporabne in priročne, pa je lahko iskanje teh precej mučno. Bolj varno, udobno, vsekakor pa bolj zabavno je slediti nekomu, ki teren resnično pozna.

Glavne lastnosti aplikacije:

  • Išči ali filtriraj lokalne vodiče in rider-je glede na lokacijo, aktivnosti ali izkušnje.
  • Deli izkušnje ali storitve, kot so vodenje, inštruiranje, prevozi, izposoja opreme itn.
  • Klepetaj s prijatelji in ostalimi. Hitro in enostavno pošiljaj sporočila, ustvarjaj skupine, deli fotografije, statuse in lokacijo.
  • Posodobi status in deli najave tur ali fotografije iz njih, ki izginejo po 24-tih urah.
  • Bodi viden na zemljevidu med aktivnostjo. Deli lokacijo v realnem času s prijatelji ali družino.

Guidify je mlada ekipa razvijalcev, inženirjev, programerjev in oblikovalcev, v prvi vrsti pa adrenalinskih navdušencev in riderjev, ki gojijo ljubezen do gorskega kolesarjenja, smučanja, surfanja, pohodništva in ostalih outdoor in z naravo povezanih aktivnosti.

»Ideja za aplikacijo je nastala prav na domačem Pohorju, kjer smo kot ‘lokalci’ pogosto spoznavali tuje ‘riderje’, jim kazali najboljše poti in linije in jim odkrivali skrivnosti Pohorja. Ta naključna srečanja so se praviloma končala z druženjem ob pivu in nepozabnimi spomini. Mnogokrat pa smo se znašli na drugi strani, in sanjali, kako kul bi bilo, če bi nam kdo pokazal najboljše poti, linije in lokale v bližini. Na nek način bi lahko rekli, da je Guidify narejen od riderjev za riderje.« – pravi generalni direktor Primož Zajšek.

Guidify je trenutno na voljo za prenos za naprave Android, ki podpirajo verzije 4.4 ali višje. Prenos za iOs bo na voljo kmalu. To in še več lahko najdete na njihovi spletni strani ali na njihovem Facebook profilu.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android operacijski sistem

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več