Paketi in akcije
02.03.2010 16:10
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

E-račun neposredno v elektronsko banko

Si.mobil je nadgradil svojo storitev E-račun in v sodelovanju z NLB uporabnikom ponudil možnost prejemanja E-računa neposredno v elektronski banki NLB Klik in NLB Proklik.
Najcenejši klici po 8 centov/min in klici za 0 EUR znotraj Si.mobilovega omrežja do konca leta za prvih 10.000 uporabnikov.
Najcenejši klici po 8 centov/min in klici za 0 EUR znotraj Si.mobilovega omrežja do konca leta za prvih 10.000 uporabnikov.

Si.mobil v sodelovanju z NLB svojim uporabnikom ponuja storitev E-račun z dodatnimi ugodnostmi. Namesto tiskanega računa lahko Si.mobilovi uporabniki, ki so tudi uporabniki NLB elektronske banke, E-račun prejmejo neposredno v svojo e-banko. Na ta način bodo uporabniki lahko enostavno in pregledno shranjevali E-račune in imeli v vsakem trenutku popoln nadzor nad računi in plačili na enem mestu.

E-račun, ki je na voljo tako občanom kot podjetjem, omogoča različne analize, poslovni uporabniki pa ga lahko enostavno izvozijo za nadaljnjo obdelavo v poslovnih sistemih podjetja. Pri uvozu E-računa v elektronsko banko se E-račun z enim klikom prikaže v plačilnem nalogu. Elektronsko podpisani E-račun bodo uporabniki lahko prejeli na izbrani e-naslov tudi v slikovni pdf obliki, uporabniki elektronskih bank v NLB pa bodo e-račun prejeli neposredno v NLB Klik in NLB Proklik, o čemer bodo obveščeni tudi prek sporočila SMS.

Naročilo za prejem E-računa v elektronsko banko
Prejemanje E-računa v elektronsko banko NLB lahko Si.mobilovi uporabniki naročijo prek NLB Klika in NLB Proklika ter na Si.mobilovih prodajnih mestih.

Vsi uporabniki, ki želijo e-račune prejemati tudi za svoje najbližje, ti pa elektronske banke ne uporabljajo, naj se za prejem oglasijo na prodajnem mestu.

Storitev E-račun
Si.mobil vsem svojim naročnikom omogoča prejemanje E-računa v e-poštni predal, uporabnikom NLB elektronske banke pa odslej omogoča tudi prejemanje e-računa neposredno v svojo e-banko. Si.mobil vsem naročnikom, ki se bodo prvič odločili za vklop E-računa, ponuja posebno ugodnost: pet zaporednih mesecev bo njihov končni znesek računa nižji za 1 EUR, hkrati pa bo Si.mobil z vsakim vklopljenim E-računom prispeval 1 EUR v Sklad Si.voda za čiste in zdrave vode.

Vklop E-računa je sedaj še enostavnejši in je možen za vse Si.mobilove naročnike tudi prek SMS-a z vsebino “eracun vas.mail@domena.si” na številko 4040.

Če bi se vsi Si.mobilovi naročniki odločili za prejemanje E-računa namesto tiskane različice, bi vsak mesec lahko ohranili približno 17 odraslih dreves.

Vklop E-računa, ki predstavlja enostavno in ekološko odločitev, pomembno prispeva k izvajanju strategije dolgoročne družbene odgovornosti Re.misli, s katero želi Si.mobil zmanjšati vplive svojega delovanja na okolje.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več