Paketi in akcije
03.09.2009 12:23

Deli z drugimi:

Share

Nov paket brez naročnine SIMPL Plus

Najcenejši klici po 8 centov/min in klici za 0 EUR znotraj Si.mobilovega omrežja do konca leta za prvih 10.000 uporabnikov.
Najcenejši klici po 8 centov/min in klici za 0 EUR znotraj Si.mobilovega omrežja do konca leta za prvih 10.000 uporabnikov.

Si.mobil

v svojo ponudbo paketov brez naročnine uvaja nov paket SIMPL PLUS. Paket ponuja najbolj ugodno enotno tarifo 8 centov/min v vsa slovenska omrežja in klice znotraj omrežja Si.mobil za 0 EUR. Paket je ekskluzivno na voljo prvim 10.000 uporabnikom.

Značilnost paketov SIMPL je, da so brez mesečne naročnine, stroški pa se zaračunavajo glede na dejansko porabo. Uporabniki paketov brez naročnine SIMPL se lahko sami odločijo, na kakšen način bodo plačevali svoje stroške – preko mesečnega računa ali s karticami HALO. Paketi, ki omogočajo plačevanje preko mesečnega računa, se imenujejo SIMPL, SIMPL SI in SIMPL SMS. Paketi, kjer uporabnik stroške plačuje z vrednostnimi karticami HALO, pa se imenujejo HALO SIMPL, HALO SIMPL SI in HALO SIMPL SMS.

Nov paket SIMPL PLUS bo Simobil promocijsko ponudil prvim 10.000 uporabnikom, ki bodo znotraj Si.mobilovega omrežja klicali po 0 EUR, v vsa ostala omrežja pa po enotni tarifi 8 centov/min, prav tako bodo po 8 centov pošiljali sporočila SMS in MMS. Uporabniki SIMPL PLUS bodo dobili na voljo 1001 minuto klicev po 0 EUR znotraj Si.mobilovega omrežja, ki jih bo potrebno porabiti do 31. decembra 2009. Po pretečenem promocijskem obdobju bodo klicali po enotni tarifi 8 centov/min v vsa slovenska omrežja, neporabljene minute pa se ne bodo prenesle.

Z današnjim dnem je paket SIMPL PLUS promocijsko na voljo SIMPL uporabnikom, ki polnijo svoj račun s karticami HALO. Za uporabnike SIMPL, ki plačujejo preko računa, pa bo paket na voljo s 1. oktobrom 2009.

Dosedanji uporabniki paketov brez naročnine HALO SIMPL in HALO SIMPL SI bodo z današnjim dnem samodejno prešli na cenejšo tarifo 8 centov/min. Uporabnikom paketa HALO SIMPL SMS Si.mobil ne bo samodejno zamenjal paketa, saj so izbrali paket z ugodnejšo ceno sporočil SMS. Če pa bodo želeli, pa lahko brezplačno zamenjajo svoj paket s paketom SIMPL PLUS.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več