Paketi in akcije
13.05.2011 13:32
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prva tablica z operacijskim sistemom Honeycomb ekskluzivno pri Si.mobilu

Samsung Galaxy Tab 10.1v
Samsung Galaxy Tab 10.1v

Novi Samsung Galaxy Tab 10.1v je sedaj na voljo le pri Si.mobilu. Naprava, ki deluje na najnovejši različici operacijskega sistema Android 3.0 (Honeycomb), ponuja odlično povezljivost, popolno podporo vsem Googlovim storitvam in izboljšano uporabniško izkušnjo. Operacijski sistem Honeycomb je za razliko od svojih predhodnikov prilagojen tablicam. Naprava je namenjena tako poslovnim opravilom kot tudi zabavi. V Si.mobilu je na voljo za 199 evrov s paketom Mobilni internet Freestyle.

Samsung Galaxy Tab 10.1v, prvega predstavnika nove generacije Samsungovih tablic, poganja dvojedrni 1GHz NVIDIA Tegra 2 procesor. Precej lahka naprava ima 16 GB notranjega pomnilnika. Vgrajeni digitalni fotoaparat z ločljivostjo osem milijonov slikovnih točk, s samodejnim ostrenjem in z LED bliskavico podpira snemanje 1080p HD video posnetkov ter njihovo urejanje neposredno na napravi. Sekundarna sprednja kamera z ločljivostjo 2 milijonov slikovnih točk pa omogoča video klepet s prijatelji, družino ali poslovnimi partnerji. Tablični računalnik podpira tudi Flash 10.3 za tekoče pregledovanje številnih spletnih strani. Za popolno izkušnjo zabave bodo poskrbeli zvočniki za prostorski zvok.

Naprava podpira HSPA+ tehnologijo za prenos podatkov s hitrostjo 21 MB/s in povezljivost Wi-Fi 802.11 b/g/n z dvojno anteno. Bluetooth 2.1 EDR oprema ponuja brezžični dostop do naglavnih setov za telefoniranje, tiskalnikov ter osebnih računalnikov za preprost prenos dokumentov in sinhronizacijo podatkov.

Za razliko od predhodnih operacijskih sistemov Android je Honeycomb prilagojen delu na večjih zaslonih. Na 25,6-centimetrskem (10,1-inčnem) zaslonu na dotik novega Samsung Galaxy Taba 10.1v je tako možno navpično pomikanje s frcanjem, ponuja pa tudi pet prilagodljivih osnovnih zaslonov, izboljšano večpredstavnost, poln brskalnik z zavihki in drugimi funkcijami ter dostop do vseh Googlovih storitev, med katerimi so tudi Gmail, Google Koledar, YouTube, Google Maps in Google Talk.

Samsung Galaxy Tab 10.1v je na voljo le v Si.mobilovi ponudbi. Ob 24-mesečni vezavi s paketom Mobilni internet Freestyle je dosegljiv za 199 evrov.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več