Paketi in akcije
14.01.2010 10:41
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung i8000 Omnia II 8G za najzahtevnejše uporabnike

Tušmobilovo paleto mobilnih telefonov v začetku leta dopolnili Sony Ericsson Yari, Lg gd330-h in Samsung b3410 Delphi
Samsung i8000 Omnia II 8G za najzahtevnejše uporabnike
Samsung i8000 Omnia II 8G za najzahtevnejše uporabnike

Novo leto prinaša na slovenski mobilni trg številne mobilne novosti. Med prvimi so jih predstavili pri Tušmobilu, kjer so svojo paleto mobilnikov v začetku leta dopolnili z vrhunskim telefonom za mobilno zabavo, ki omogoča igre s kretnjami – Sonyjem Ericssonom Yari, uporabniško izjemno prijaznim in elegantim LG GD330-H, s querty tipkovnico in zaslonom na dotik vsestransko uporabnim Samsungom B3410 DELPHI in enim najbolj dovršenih mobilnikov na trgu, Samsungom i8000 Omnio II 8G, ki bo prepričal tudi najzahtevnejše uporabnike.

Krona letošnjih prvih novosti v ponudbi mobilnikov pri Tušmobilu je zagotovo mobilni telefon Samsung i8000 Omnia II 8G, ki je sedaj zmogljivejša kot kdajkoli prej. Nov model premore 9.4 cm velik AMOLED zaslon na dotik, fotoaparat s 5 MP in z dvojno, močno LED bliskavico, Wi-Fi, GPS vmesnik in naprimer tudi aplikacije za 3D igranje iger. Za izjemno uporabniško izkušnjo skrbi prednameščeni operacijski sistem Windows Mobile 6.5 Professional, ki omogoča usklajeno in sinhronizirano upravljanje z aplikacijami ter sinhronizacijo z drugimi napravami.

Druga Samsungova novost v ponudbi Tušmobila je mobilni telefon B3410 Delphi, ki uporabnike nagovarja s hibridno obliko, v kateri sta združena zaslon na dotik in QWERTY tipkovnica. Oboje prispeva k vsestranski uporabnosti mobilnika, kjer še posebej tipkovnica omogoča preprosto pisanje e-pošte, SMS ali MMS sporočil. Prednost mobilnika pa je tudi zelo enostavna dostopnost vseh najbolj priljubljenih socialnih omrežij.

Za vse, ki vas na mobilniku zanimajo igre ali večpredstavnostne vsebine, so pri Tušmobilu v ponudbo uvrstili mobilnik SONY ERICSSON YARI. Yari omogoča izjemno zabavo, saj je igranje s kretnjami oz. t.i. Gesture gaming inovativna novost, ki bo prepričala vse ljubitelje mobilnih iger. Na mobilniku za vašo orientacijo skrbi Google Maps navigacija, za zabavo pa predvajalnik Walkman 4.0.

Vse ljubitelje estetike, preprostosti uporabe in funkcij pa nagovarja nova linija mobilnih telefonov znamke LG, ki jo pri Tušmobilu zastopa LG GD330-H. Gre za naslednika uspešnega modela LG KF300 Wine. Mobilnik, prepoznavnega izgleda s poudarjenimi elegantnimi detajli, ima 5,5 cm velik TFT LCD QVGA zaslon in ergonomično zasnovano tipkovnico, s katero je tipkanje zelo preprosto. Telefon ima vgrajen tudi 2MP fotoaparat, z drugimi napravami pa ga lahko povežete preko Bluetootha in USB-ja.

Pri Tušmobilu tudi z omenjenimi štirimi mobilnimi novostmi ostajajo zvesti svoji zavezi čistih računov. Tako bo SAMSUNG i8000 Omnia II v paketu Tušmobil 50 pri vezavi 24mesecev na voljo za 149 €, SAMSUNG B3410 DELPHI v paketu Tušmobil 15 pri vezavi 24 mesecev že za 19 €, SONY ERICSSON YARI v paketih Tušmobil 25 ali Tušmobil Vesolje pri vezavi za 24 mesecev za 19 € in LG GD330-H v paketu Tušmobil 15 pri vezavi za 24 mesecev za simboličen 1 €.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več