Telefoni
20.05.2013 06:16
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bo Samsung Galaxy S4 Zoom uničil trg kompaktnih fotoaparatov?

Mobilnik Samsung Galaxy S4 Zoom bo brez težav nadomestil kompaktne digitalne fotoaprate, saj bo opremljen s tipalom ločljivosti 16 milijonov točk in 10-kratno optično povečavo. Fotografski pametni mobilni telefon naj bi bil naprodaj že proti koncu poletja oziroma najkasneje v prvi polovici jeseni.
Samsung Galaxy S4 Zoom bo zaradi izredno zmogljivega fotoaparata pisan na kožo tistim, ki fotografije zajemajo izključno z mobilnikom.
Samsung Galaxy S4 Zoom bo zaradi izredno zmogljivega fotoaparata pisan na kožo tistim, ki fotografije zajemajo izključno z mobilnikom.

Na svetovnem spletu so se pojavile nove govorice o težko pričakovanem pametnem mobilnem telefonu Samsung Galaxy S4 Zoom, katerega kakovost zajema fotografij naj bi bila primerljiva celo s kompaktnimi aparati višjega cenovnega razreda. Novinec naj bi bil namreč opremljen z izjemnim tipalom ločljivosti 16 milijonov točk in naj bi ponujal celo 10-kratno optično povečavo. Če se bodo spletne govorice izkazale za resnične, potem ob nakupu mobilnika Galaxy S4 Zoom ne bomo več potrebovali kompaktnega digitalnega fotoaparata, saj da bo Samsungov novinec prekašal na celi črti.

Da bo podjetje Samsung kmalu ponudilo v prodajo fotografski mobilnik Galaxy S4 Zoom »dokazuje« tudi s podatki obogatena fotografija »SM-C101«, ki jo je na svetovnem spletu razkril eden od zaposlenih pri južnokorejskem gigantu. Novost bo kakopak primerna tudi za opravljanje vsakodnevnih opravil in zabavo, saj bo opremljena še s 4,3-palčnim (10,9-centimetrskim) zaslonom Super AMOLED qHD z gostoto prikaza 256 točk na palec, vgrajenim pomnilnikom kapacitete osem gigabajtov in režo za kartice microSDXC. Tu bomo našli še modrozobo povezavo Bluetooth 4.0 LE, medtem ko bo na pomnilniku nameščen mobilni operacijski sistem Android Jelly Bean.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več