Telefoni
05.09.2014 13:30
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bo Samsung zavladal še na področju WiFi rešitev?

Samsung je poznan kot trenutni vladar na področju mobilne telefonije ter eden izmed vodilnih proizvajalcev pametnih televizij. Sedaj pa so se spustili tudi na področje brezžičnih omrežij WiFi.
Samsung Wireless Enterprise WiFi sistem je s svojo zanesljivostjo in funkcionalnostjo, ter zmerno ceno vodilni na področju poslovnih rešitev.
Samsung Wireless Enterprise WiFi sistem je s svojo zanesljivostjo in funkcionalnostjo, ter zmerno ceno vodilni na področju poslovnih rešitev.

Samsung je predstavil zmogljive dostopne točke WEA300/400 namenjene brezžičnemu poslovanju. Zagotavljajo izboljšanje dosega storitev in ponujajo namenski modul za varnostni nadzor.

Napredna tehnologija več anten MIMO poskrbi za precej daljši domet, s 30 % manj nepokritih, težje dostopnih območji. Ponuja enako kvalitetno storitev, ne glede na število priključenih naprav. Podprti so brezžični standardi 802.11 b, g, n, kot tudi najnovejši ac, ki bo s hitrostjo 450 Mbit/s zlahka kos tudi najzahtevnejšim nalogam.

Sistem z namenskimi WE klienti za android naprave zagotavlja vrhunsko zanesljivost in kvaliteto delovanja, z gladkimi in nemotenimi prehodi med dostopnimi točkami, tudi med aktivnim pogovorom. Sistem samodejno optimizira moč signala in prilagodi kanale glede na motnje v okolici. Večja moč dostopnih točk posledično vpliva na manjšo porabo energije naprav, ki so povezane na dostopne točke. Omogoča celo ohranitev govorne zveze tudi če stopimo izven dosega WiFi signala. V tem primeru se pogovor nadaljuje preko GSM omrežja.

Poleg izredne funkcionalnosti na podatkovnem prenosu, zelo dobro opravlja tudi veliko bolj zahtevno nalogo VoIP telefonije. Omogoča integracijo fiksne in mobilne tehnologije s Samsung WE VoIP klientom. S tem lahko nadomesti kompletno telefonsko infrastrukturo v podjetju, tako da sploh ne potrebujete več klasičnega telefonskega aparata.

Več informacij o Samsungovih brezžičnih rešitvah Samsung Wireless Enterprise najdete na spletni strani Hofman telekom, kjer vam z bogatimi izkušnjami, znanjem in dobrimi rezultati postavijo novo, ali nadgradijo obstoječe omrežje, ki bo kos tudi najzahtevnejšim uporabnikom. Med drugim optimizirajo tudi sistemske rešitve komunikacij v domovih starejših, bolnišnicah, poslovnih objektih … Za več informacij obiščite www.hofman.si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več