Telefoni
20.03.2013 10:27
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Enajst najboljših dodatkov za Samsung Galaxy S4

Podjetje Samsung je za novi pametni mobilni telefon Galaxy S4 pripravil enajst izjemno uporabnih dodatkov, ki nam bodo tako olajšali vsakdanje delo kot popestril zabavo. Med njimi bomo zagotovo našli takega, ki nam bo povsem pisan na kožo in ga bomo z brez večjega oklevanja tudi kupili.
Tehtnica Body Scale
Tehtnica Body Scale

Ker bo po ocenah poznavalcev novi Samsungov pametni mobilni telefon Galaxy S4 (http://goo.gl/z0mTX) šel v prodajo kot vroče žemljice, je južnokorejski gigant zanj že pripravili kopico raznovrstnih in nadvse uporabnih dodatkov. Z njihovo pomočjo bo novinec postal še uporabnejši in čez dan se bomo le stežka ločili od njega. V nadaljevanju si zato poglejmo kar 11 izjemnih dodatkov za pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S4, med katerimi boste skoraj zagotovo našli tudi takega, ki vam bo povsem pisan na kožo in vam bo tako olajšal vsakdanje delo kot popestril zabavo.

1. Zapestnica S Band

Zapestnica S Band je vodotesna (do 10 metrov) in je namenjena za uporabo skupaj z aplikacijo S Health 2.0, ki spremlja zdravstveno stanje uporabnika. Ta omogoča beleženje korakov, porabo kalorij in prehojeno dolžino. Preko funkcije Sleep Efficiency celo meri, koliko se gibamo oziroma premikamo med spanjem.


2. Pas za merjenje srčnega utripa

Merilnik srčnega utripa lahko prav tako povežemo z aplikacijo S Health 2.0 in na njej spremljamo delovanje našega srca. Ta pas bodo znali najbolj ceniti športniki in tisti, ki morajo zaradi bolezni spremljati delovanje srca oziroma frekvenco srčnih utripov. Merilnik srčnega utripa je prav tako vodotesen.


3. Tehtnica Body Scale

Uporabnikom mobilne aplikacije S Health 2.0 bo poleg zapestnice S Band in merilnik srčnega utripa zagotovo prišla v poštev še tehtnica Body Scale. Ta podatke o teži namreč mobilniku Samsung Galaxy S4 »sporoča« preko modrozobe povezave in podpira do sedem uporabniških profilov.

4. Etui S View Cover

Etui S View Cover za Samsung Galaxy S4 bo navdušil predvsem tiste, ki neprestano preverjajo ključne informacije na zaslonu mobilnika. Ta je namreč opremljen s prozornim »oknom«, skozi katerega lahko vidimo tisti del zaslona mobilnika, kjer so prikazane ključne informacije, kot so čas, klici, sporočila, posodobitve in opozorila.


5. Mladostni etuiji Flip Cover

Elegantni etui Flip Cover je izdelan iz kakovostnih in trpežnih materialov ter se povsem prilega pametnemu mobilniku Samsung Galaxy S4. Novost bo navdušila predvsem mlade, saj je na voljo v kar sedmih barvnih odtenkih, in sicer črni, beli, roza, oranžni, rumeni, zeleni in modri.

6. Poslovni etui Pouch

Etui Pouch je namenjen poslovnežem in tistim, ki želijo imeti prestižni etui. Ta je namreč izdelan iz kakovostnega umetnega usnja in se kakopak lepo prilega prestižnemu mobilniku Samsung Galaxy S4.


7. Zaščitni etui Protective Cover+

Zaščitni etui Protective Cover+ je narejen iz umetne mase, ki bo dragoceni mobilnik Samsung Galaxy S4 obvarovala pred poškodbami v primeru padca. Ta bo na voljo v petih barvnih odtenkih, in sicer beli, roza, zeleni, modri in črni.


8. Igralni plošček Game Pad

Igralni plošček Samsung Game Pad močno spominja na plošček Microsoftove igralne konzole Xbox in razpolaga z vsemi gumbi, ki so potrebni za igranje sodobnih iger. Novost napajajo dve baterije AAA in za povezovanje uporablja modrozobo povezavo. Mobilno napravo na igralni plošček »pritrdimo« tako, da jo »stisnemo« v primež.

9. Platforma za brezžično polnjenje Wireless Charging Pad / Cover

Če se bomo odločili za zamenjavo zadnjega pokrovčka našega pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy S4 (Wireless Charging Cover) in bomo kupili še namensko polnilno postajo (Wireless Charging Pad), bomo lahko uživali v vseh prednostih, ki jih prinaša brezžično polnjenje.

10. Visokokakovostne slušalke Samsung

Podjetje Samsung bo kupcem pametnega mobilnega telefona Galaxy S4 podaril slušalke, ki so v primerjavi s tistimi, ki so bile priložene mobilniku Galaxy S3, za razred kakovostnejše. Južnokorejski gigant namreč zagotavlja, da je pri novih slušalkah izboljšal tako kakovost zvoka kot udobje.

11. Etui z dodatno baterijo

Ker je pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S4 izredno zmogljiv in je opremljen z bogato paleto raznovrstnih funkcij, vgrajena baterija zahtevnejšim uporabnikom ne zagotavlja zadostne avtonomije delovanja. Zato je računalniški gigant pripravil priročen etui, ki služi tako za polnjenje dodatne baterije kot za njeno nošenje naokrog.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več