Telefoni
06.05.2012 07:50
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezplačnih 50 GB za kupce Samsunga Galaxy S3

Dropbox računa, da bo na svojo stran pridobil večino kupcev mobilnika Samsung Galaxy S3.
Dropbox računa, da bo na svojo stran pridobil večino kupcev mobilnika Samsung Galaxy S3.

V zadnjem času se na trgu pojavlja vedno več ponudnikov oblačnih storitev za shranjevanje podatkov (zadnji med njimi Google Drive). Zaradi tega so ti ponudniki tako rekoč »prisiljeni« v uvajanje novih storitev. Ker bo po ocenah mnogih strokovnjakov pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S3 šel v prodajo kot vroče žemljice, se je podjetje Dropbox domislilo nadvse zanimive poteze, ki bo pritegnila marsikaterega kupca novega mobilnika.

Dropbox bo namreč vsakemu lastniku mobilnika Samsung Galaxy S3, ki se bo registriral na njegovo spletno storitev, brezplačno podaril kar 50 gigabajtov spletnega prostora. Ti bodo ponujeni prostor brezplačno koristili kar dve leti. Na ta način bodo lahko izbrane mape in dokumente v realnem času sinhronizirali s storitvijo računalništva v oblaku. S tem jim bodo te na voljo kjerkoli in kadarkoli.

Mnogih poznavalcev poteza podjetja Dropbox ni presenetila, saj je ta podobno »akcijo« že ponudil, in sicer ob predstavitvi pametnega mobilnega telefona HTC One X. Tu so lastniki novega mobinika ob registracijo na njegovo spletno storitev brezplačno prejeli 25 gigabajtov spletnega prostora. Ker konkurenca na področju oblačnega shranjevanja podatkov še vedno narašča, lahko tovrstne posebne ponudbe pričakujemo še dal časa. Ob vsaki novi “akciji” vas bomo seveda pravočasno obvestili.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710