Telefoni
08.01.2012 14:53

Deli z drugimi:

Share

Galaxy Nexus od februarja tudi v beli barvi

Mobilniku Galaxy Nexus bela barva vsekakor zelo pristoji.
Mobilniku Galaxy Nexus bela barva vsekakor zelo pristoji.

Po podatkih nekaterih britanskih ponudnikov mobilnih telefonov bo v prvem ali drugem tednu februarja v tamkajšnje trgovine prispela tudi bela različica mobilnika Samsung Galaxy Nexus. Verjamemo, da bo beli Galaxy Nexus kmalu za tem možno dobiti tudi pri nas. To sicer ni prvič, da bo Samsung naknadno ponudil svoj mobilni telefon še v beli barvi. Spomnimo, da je ta južnokorejski gigant storil enako potezo tudi pri izredno popularnemu mobilniku Galaxy S II.

Glede na to, da mobilni telefon Galaxy Nexus ne ponuja microSD reže, preko katere se da prostor za shranjevanje podatkov povečati, in da je bil ta mobilnik do sedaj na voljo le v 16-gigabajtni različici, je zanimiva tudi naslednja informacija iz spleta. Ta govori o tem, da je na nekaterih mestih v tujini že možno prednaročiti 32-gigabajtno različico tega mobilnika. Zanjo je potrebno odšteti okoli 720 evrov (brez vezave). Kdaj točno bodo naročniki dobili svojo povečano različico Galaxy Nexusa, pa za zdaj še ni znano.

Galaxy Nexus je sicer trenutno eden izmed najbolj zaželjenih mobilnih telefonov na trgu. Med drugim se lahko pohvali z izrednim 4,65-palčnim (11,8 centimetra) Super Amoled zaslonom z izredno visoko resolucijo 720 x 1.280 (316 pik na palec), 1,2-gigaherčnim dvojedrnim procesorjem Cortex-A9, kamero s petimi megapiksli ter operacijskim sistemom Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EPSON

, ,

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več