Telefoni
11.02.2015 06:13

Deli z drugimi:

Share

Samsung pripravil Lollipop za vse mobilnike Galaxy S5

Android 5.0 Lollipop je odslej na voljo tudi za tiste pametne mobilne telefone Galaxy S5, ki jih uporabniki niso kupili v prosti prodaji.
Android 5.0 Lollipop je odslej na voljo tudi za tiste pametne mobilne telefone Galaxy S5, ki jih uporabniki niso kupili v prosti prodaji.

Podjetje Samsung je končno sprostilo najnovejši mobilni operacijski sistem Android 5.0 Lollipop za vse uporabnike pametnega mobilnega telefona Galaxy S5, vključno s tistimi modeli, ki niso bili kupljeni v prosti prodaji. Novost bo vsem uporabnikom širom sveta na voljo v naslednjih nekaj tednih, vključno z uporabniki v Sloveniji. Nadgradnja bo tako kot vedno na voljo preko sistema za samodejne posodobitve, kar pomeni, da pametni mobilni telefon opravi posodobitev povsem samodejno.

Uporabnikom pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy S5 nadgradnjo na Android 5.0 Lollipop priporočamo, saj ta prinaša prinaša zvrhan kup novosti. Med njimi najdemo prenovljeni grafični vmesnik za številne programe, minimalistične gumbe za upravljanje in okrogle ikone. Nadvse zanimiv je tudi prenovljen sistem za obvestila, ki se uporabnikom prikazujejo v obliki pojavnega okna med uporabo aplikacije ali igranjem igre. Precejšnjih izboljšav pa sta bila deležna še zaslon za zaklep in skorajda dvakratna pohitritev delovanja v primerjavi z zdajšnjo različico 4.4 KitKat. Nič manj zanimiv ni niti spremenjen način »upravljanja« s pomnilniško kartico microSD. Samsung se pri novosti seveda ni odrekel lastnemu grafičnemu vmesniku TouchWiz, ki pa je bil prav tako deležen prenove.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808