Telefoni
04.03.2014 11:20

Deli z drugimi:

Share

Samsungove najnovejše tablice Galaxy NotePRO in TabPRO prihajajo v Slovenijo

TabPRO (12.2)
TabPRO (12.2)

Novi seriji tabličnih računalnikov Galaxy NotePRO in TabPRO, ki postavljata nove standarde odličnosti z inovativno in uporabno tehnologijo, sta bili danes premierno predstavljeni na slovenskem trgu. Prvič so bile pri nas predstavljene naprave: Galaxy NotePRO v dimenziji 12.2″ in TabPRO v treh različnih dimezijah – 12.2″, 10.1″ ter 8.4″. Z njimi Samsung predstavlja najnovejšo tehnologijo, ki jo lahko uzrete na najkakovostnejših zaslonih med tabličnimi računalniki.

Galaxy NotePRO in TabPRO

Samsungova tablična računalnika Galaxy NotePRO in TabPRO si lastita prvi 12.2-palčni zaslon WQXGA (16:10) na svetu s kristalno jasno ločljivostjo (4 MP, 2560 x 1600), ki je idealno platno za ustvarjanje vsebin in uživanje v večpredstavnostnih datotekah. Zaradi večjega prikaza lahko uporabniki naenkrat vidijo več informacij in uživajo v videoigrah polne visoke ločljivosti.

Z orodjem Magazine UX si lahko uporabniki še bolj prikrojijo funkcije svojih tabličnih računalnikov po meri in uredijo svoje priljubljene vsebine v kontrolno ploščo, do katerih nato lažje dostopijo. Zdaj večji ekran omogoča reviji podobno kakovost branja in spremljanja vsebin.

Uporabniki bodo navdušeni nad prestižnim dizajnom in izjemno zmogljivostjo serij Galaxy NotePRO in TabPRO, ki sta bili ustvarjeni z namenom, da uspešno zadovoljita vse, kar si uporabnik želi. Samsungova Galaxy NotePRO in TabPRO (12.2) sta opremljena z orodji, ki olajšajo opravila v tako poklicnem kot zasebnem življenju.

S funkcijo Quad view zaslon razdelimo na do štiri ločena okna, v katerih imamo lahko zagnano od ene do štirih aplikacij, z izboljšanim pisalom S Pen pa lahko vsebino povlečemo iz enega okna v drugo. Inovativna zaslonska tipkovnica ima zdaj več prostora na zaslonu, zato je tipkanje udobnejše in bolj podobno tipkanju na resnično tipkovnico. S pisalom S Pen je delo hitrejše, funkcije so bolj odzivne, zato je produktivnost večja, k čemur pripomorejo kompatibilna orodja, kot so Action Memo, Scrapbook, Screen Write in S Finder. Funkcija Pen Window uporabnikom omogoča, da na zaslonu narišejo štirikotnik poljubne velikosti in s tem takoj dostopijo do edinstvenih aplikacij znotraj funkcije, kot sta YouTube ali računalo. S Samsungovim pisalom S Pen je opremljen samo Galaxy NotePRO.

Galaxy NotePRO in TabPRO s funkcijo Remote PC omogočata preprost oddaljeni dostop do uporabnikovega zasebnega ali službenega računalnika. Hancom Office je mobilna poslovna rešitev, ki je optimizirana posebej za Androidno okolje – to je zbirka pisarniških programov za urejanje besedil, izdelavo preglednic in predstavitev, s katero lahko uporabniki odpirajo, ustvarjajo in urejajo dokumente. Prednaložena platforma Cisco WebEx Meetings je vodilna rešitev za spletne konference in omogoča stik s poslovnimi partnerji kjerkoli in kadarkoli, prvič pa je na Androidnih tabličnih računalnikih možno z WebEx deliti karkoli na svojem ekranu in neposredno odpreti sestanek v WebEx s seznama stikov. S Samsungovo funkcijo e-Meeting lahko uporabniki delijo vsebine z drugimi med samim sestankom, ne da bi se za to morali povezati z glavnim strežnikom ali v omrežje.

Samsungovi tablični računalniki Galaxy NotePRO in TabPRO bodo na voljo z različnimi možnostmi povezljivosti: samo WiFi, WiFi in 3G ali WiFi in LTE; ter različnimi velikostmi notranjega pomnilnika: 16, 32 in 64 GB, ki jih lahko povečamo s kartico MicroSD (do 64GB). Uporabniki lahko izbirajo med 12,2-palčnim Galaxy NotePRO, ki je opremljen s pisalom S Pen, ter Galaxy TabPRO z velikostjo zaslon 12,2 palcev (31 cm), 10,1 palcev (25,6 cm) in 8,4 palcev (21,3 cm), ki pa pisala S Pen nimajo.

Za večjo storilnost je za Galaxy NotePRO in TabPRO moč kupiti naslednje dodatke: različne etuije Book Covers, vmesnik USB LAN HUB, tipkovnico Universal Bluetooth and miško S Action (dodatki so odvisni od modela).

Samsungovi tablični računalniki Galaxy NotePRO in TabPRO bodo na voljo v Sloveniji v aprilu in maju letošnjega leta.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več