Telefoni
22.03.2013 09:04
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Slovenija med državami, ki bodo dobile šibkejši Galaxy S IV

Kljub pričakovani visoki prodajni ceni, je Samsung za mobilnik Galaxy S4 prejel kar 4-krat več naročil kot pri predhodniku.
Kljub pričakovani visoki prodajni ceni, je Samsung za mobilnik Galaxy S4 prejel kar 4-krat več naročil kot pri predhodniku.

Težko pričakovani mobilnik Galaxy S IV bo kmalu prišel na prodajne police. V nekaterih državah bo na voljo z osemjedrnim procesorjem Exynoms 5 Octa, pri kateremu so štiri 1,2-gigaherčna jedra šibkejša in varčnejša in namenjena za enostavne naloge, štiri 1,6-gigaherčna jedra pa postanejo aktivna, ko mobilnik potrebuje večjo zmogljivost. V nekaterih državah pa bo mobilnik na voljo z 1,9-gigaherčnim štirijedrnim procesorjem Krait 300. Kot vse kaže, se bomo morali Slovenci zadovoljiti s šibkejšo različico.

Spletna stran Sammobile je namreč objavila širok spisek, v katerem so zapisali, katero različico mobilnika bo dobila posamezna država. Nekatere države bodo dobile celo obe različici. Spodaj si lahko pogledate njihov spisek.

Osemjedrno različico mobilnika bodo dobile naslednje države: Afganistan, Alžirija, Egipt, Kenija, Libija, Maroko, Nigerija, Bangladeš, Kitajska, Hong Kong, Indija, Indonezija, Iran, Irak, Kazakstan, Koreja, Malezija, Nepal, Pakistan, Filipini, Rusija, Saudova Arabija, Šrilanka, Tajvan, Tajska, Turčija, Združeni arabski emirati, Uzbekistan, Vietnam, Francija, Nemčija, Italija, Poljska, Rusija, Velika Britanija in Ukrajina.

Štirijedrno različico mobilnika bodo dobile naslednje države: Hong Kong, Koreja, Malezija, Filipini, Saudova Arabija, Singapur, Združeni arabski emirati, Avstralija, Avstrija, Belgija, Luksemburg, Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Ciper, Češka, Francija, Nemčija, Italija, Makedonija, Baltske države, Skandinavdske države, Poljska, Romunija, Portugalska, Slovaška, Slovenija, Španija, Švica, Nizozemska in Velika Britanija.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več