Telefoni
08.01.2014 14:34

Deli z drugimi:

Share

Najboljši vrhunski kompaktni pametni telefon na svetu: Sony Xperia Z1 Compact

Na svetu najboljša kamera v kompaktnem pametnem telefonu s Sonyjevimi preizkušenimi tehnologijami kamere: nagrajenim objektivom G, CMOS slikovnim senzorjem Exmor RS for mobile z 20,7 milijona slikovnih pik in slikovnim procesorjem BIONZ for mobile. Eleganten in trpežen vodoodporen dizajn v štirih barvah – beli, črni, roza in barvi limete.
Sony Xperia Z1 Compact: Fotografiranje brez bliskavice v slabih svetlobnih pogojih.
Sony Xperia Z1 Compact: Fotografiranje brez bliskavice v slabih svetlobnih pogojih.

Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) je predstavil Xperia Z1 Compact, ki nudi najboljšo Sonyjevo tehnologijo svojega paradnega konja Xperia Z1 v novih elegantnih kompaktnih dimenzijah.

Na svetu najboljša kamera v kompaktnem pametnem telefonu

Xperia Z1 Compact se ponaša s Sonyjevimi preizkušenimi tehnologijami kamere, ki prinašajo isto raven zmogljivosti in kakovosti, kot bi jih našli v običajnih kompaktnih digitalnih fotoaparatih. Kamera telefon z 20,7 milijona slikovnih pik se ujema s CMOS slikovnim senzorjem 1/2,3 Exmor RS for mobile, Sonyjevim nagrajenim objektivom G in inteligentnim slikovnim procesorjem BIONZ™ for mobile, kar se odraža v izjemni kakovosti fotografij.

Zahvaljujoč tej edinstveni kombinaciji tehnologij lahko posnamete neverjetno ostre in svetle slike tudi v pogojih z malo svetlobe, ko bliskavica ni potrebna. Visoka hitrost zaslonke in 3-kratna slikovna povečava preprečujeta zamegljene posnetke in omogočata, da snemate z razdalje ter tako nikoli ne zamudite trenutka. Superior Auto narediti popolne posnetke z inteligentno tehnologijo prepoznavanja prizorov za izjemne slike v trenutku, brez zapletenih nastavitev. Z odpornostjo na vodo in prah pa ta trpežen in vsestranski pametni telefon nedvomno sodi v vaše življenje; uporabite ga lahko kadarkoli, kjerkoli.

Edinstvene aplikacije družbene kamere za izboljšano doživetje vaše kamere

Xperia Z1 Compact prihaja s predhodno naloženimi inovativnimi Xperia fotografskimi aplikacijami in ponaša vaše fotografsko doživetje na višjo raven:

  • Timeshift burst: posname impresivnih 61 sličic v samo dveh sekundah, tako imate popolne posnetke prvič in vsakič.
  • Info-eye: Inovativno vizualno iskanje, ki uporablja vašo kamero za zagotavljanje informacij o pokrajini, knjigah in vinih.
  • Social live: Prenašajte svoje videoposnetke preko Facebooka in prejmite komentarje prijateljev na svoj zaslon za izjemno interaktivno doživetje deljenja.
  • AR učinek: Imejte malo kreativne zabave s svojimi slikami z animacijami SmartARTM obogatena realnost.

Lep in trpežen dizajn

Xperia Z1 Compact vključuje vse lastnosti izjemnega Xperia Z1, vendar v popolnih razmerjih dimenzij za v dlan. Ponaša se s Sonyjevim osupljivim dizajnom OmniBalance. Ta na prah in vodo odporna (IP55 & IP58) lepota je tako elegantna in trpežna iz vsakega kota. Z namenskim kamera gumbom lahko posnamete fotografije ali videoposnetke celo pod vodo. Xperia Z1 Compact ponese elegantne komplimente še korak naprej z izbiro živahnih barv ohišja; bela, črna, barva limete in roza, ki ustrezajo vašemu individualnemu okusu. Pametna izboljšava dizajna je tudi nov način Rokavice (Glove Mode), ki vam omogoča upravljanje vašega Xperia Z1 Compact tudi med nošenjem rokavic; tako je uporaba vašega telefona še enostavnejša, ne glede na to, kakšno je vreme.

Na svetu najboljša zmogljivost baterije v vrhunskem kompaktnem pametnem telefonu

Xperia Z1 Compact nudi izjemno hitro delovanje in osupljivo grafiko, zahvaljujoč najnovejšemu procesorju Qualcomm Snapdragon 800 z 2,2 GHz, štirimi jedri in 4G LTE za izjemno hitrost. Vključuje tudi baterijo z 2300 mAh, ki zagotavlja v razredu vodilno zmogljivost, kljub svojim kompaktnim dimenzijam.

Sonyjev baterijski način STAMINA vam pomaga, da ostanete povezani dalj časa, saj samodejno izklopi funkcije in tako varčuje z energijo, ko je ne potrebujete, ter jih ponovno zažene, ko jih potrebujete. Sedaj lahko tako pustite polnilec kar doma in ne rabite skrbeti, da bi ostali brez energije, ko jo najbolj potrebujete – Z1 Compact ponese vsakodnevne zahteve naprej.

Uživajte v najboljših barvah in ostrini

Zasnovan s Sonyjevimi najnovejšimi BRAVIA® TV tehnologijami, prilagojenimi za mobilne telefone, ima Xperia Z1 Compact 10,92-cm (4.3”) zaslon visoke ločljivosti TRILUMINOS™ za širšo paleto bogatih in naravnih barv. Sonyjev ekskluziven X-Reality™ for mobile je inteligentna tehnologija ločljivosti, ki najde in reproducira vse manjkajoče slikovne pike, tako lahko vedno uživate v čistih in ostrih videoposnetkih.

Sonyjeve medijske aplikacije

Xperia Z1 Compact nudi enostaven dostop do spletne in nespletne zabave z integriranimi Sonyjevimi medijskimi aplikacijami:

  • PlayMemories Online – storitev za fotografije in videoposnetke, ki temelji na oblaku in je integrirana v aplikacijo Album. Nova funkcija ‘All Sync’ (sinhronizacija vsega) pa omogoča uporabnikom takojšnjo samodejno nalaganje vseh slik brez prostorske omejitve.
  • Aplikaciji WALKMAN in Filmi zagotavljata dostop do več kot 22 milijonov skladb v aplikaciji WALKMAN preko storitve Music Unlimited in več kot 150 tisoč filmov in TV serij v aplikaciji Filmi preko Video Unlimited iz storitve Sony Entertainment Network.
  • TrackID TV– izboljša vaše doživetje gledanja televizije, saj omogoča iskanje, deljenje in raziskovanje informacij o TV oddajah, kot so igralska ekipa, biografije, filmografije, prikaže pa tudi povezane tvite.

Prehod na pametni telefon Xperia ni bil še nikoli enostavnejši
Xperia Transfer Mobile neverjetno olajša prehod iz obstoječih Android ali iOS naprav na Xperia. Gre za preprost način, kako gladko prenesti vaše kontakte, fotografije, zaznamke, aplikacije, sporočila in še veliko več z vašega starega pametnega telefona; hitro in varno. In še več, ne potrebujete računalnika – enostavno prenesite naravnost s telefona na telefon z uporabo NFC-ja ali s priloženim kablom.

Neprimerljiv ekosistem spremljevalnih izdelkov in pametnih dodatkov

Sony nudi obširno ponudbo inovativnih spremljevalnih izdelkov in dodatne opreme, ki vam omogoča nove način uporabe in uživanja v vašem pametnem telefonu. S 132 izdelki, ki omogočajo NFC in povezljivost z enim dotikom, vključno s televizorji, slušalkami, avdio zvočniki, tabličnimi računalniki in ostalim, še nikoli ni bilo tako enostavno se povezati in uživati v vaši vsebini med številnimi napravami.

Ključna dodatna oprema vašega Xperia Z1 Compact:

  • QX100: Visokozmogljivi fotoaparati, videza objektivov, oblikovani za namestitev na pametni telefon in upravljanje preko zaslona pametnega telefona.
  • SmartWatch 2: Uporabite drugi zaslon za Xperia Z1 Compact. Berite sporočila, upravljajte klice, enostavno dostopajte do obvestil – vse iz svojega zapestja. Sprožite lahko tudi kamero na Xperia Z1 Compact.
  • DK32: Magnetna polnilna postaja, ki nudi popoln kot za ogledovanje med pogovorom, gledanjem ali poslušanjem, kar med polnjenjem.
  • SBH-80: Stereo Bluetooth slušalke so edinstvene slušalke za okoli vratu, izdelane iz vrhunskih materialov in podpirajo NFC, HD Voice in aptX.

Xperia Z1 Compact bo globalno na voljo od februarja 2014.

Za popoln seznam Xperia Z1 Compact specifikacij kliknite tukaj.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Sony telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več