Telefoni
03.07.2013 11:05

Deli z drugimi:

Share

Novi mobilnik Sony z aparatom ločljivosti 20 milijonov točk!

Ker vse več uporabnikov za fotografiranje uporablja kar pametni mobilni telefon, bo podjetje Sony kmalu ponudilo v prodajo mobilnik, ki bo opremljen z nadvse kakovostnim digitalnim fotoaparatom. Slednji naj bi bil opremljen s tipalom CMOS ločljivosti 20 milijonov točk in objektivom Carl Zeiss.
Fotografski mobilnik Sony Honami se bo zlahka postavil po robu celo kompaktnim digitalnim fotoaparatom višjega cenovnega razreda.
Fotografski mobilnik Sony Honami se bo zlahka postavil po robu celo kompaktnim digitalnim fotoaparatom višjega cenovnega razreda.

Podjetje Sony naj bi kmalu ponudilo v prodajo nov pametni mobilni telefon, ki naj bi dokončno uničil trg kompaktnih digitalnih fotoaparatov. Mobilnik z razvojno oznako Honami naj bi bil namreč opremljen s »čistokrvnim« tipalom CMOS ločljivosti 20 milijonov slikovnih točk in vrhunskim objektivom Carl Zeiss. Na spletu se šušlja, da naj bi bila kakovost njegovih fotografij primerljiva celo s kompaktnimi digitalnimi fotoaparati višjega cenovnega razreda.

Pametni mobilni telefon Sony Honami bo pisan na kožo tudi zahtevnejšim uporabnikom, saj naj bi bil opremljen z nadvse zmogljivo strojno opremo. Za prikazovanje slik bo namreč na voljo kakovostni zaslon s 5 palčno (12,7-centimetrsko) diagonalo in ločljivostjo 1.0920 x 1.080 slikovnih točk, medtem ko bo preračunavanju podatkov kos zmogljivi 4-jedrni procesor Snapdragon 800 frekvence 2,3-gigahercev v navezi s sistemskim pomnilnikom kapacitete dveh gigabajtov. Za večurno brezskrbno uporabo novosti pa bo poskrbela baterija zmogljivosti med 2.700 in 3.000 miliamper ur.

Podjetje Sony naj bi fotografski pametni mobilni telefon Honami javnosti prvič predstavilo konec poletja oziroma najkasneje v prvi polovici septembra. Novost bo prodajne police trgovin po vsej verjetnosti ugledala še pred koncem jeseni.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Sony telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,