Telefoni
02.03.2015 09:46

Deli z drugimi:

Share

Sony postavlja nov standard srednjega razreda z Xperia™ M4 Aqua

Sonyjev prvi osemjedrni 64-bitni pametni telefon, ki se ponaša s procesorjem Qualcomm® Snapdragon™ 615 z integriranim 4G LTE-jem, Androidom 5.0 Lollipop – in z baterijo, ki deluje do 2 dni.
Sony postavlja nov standard srednjega razreda z Xperia™ M4 Aqua
Sony postavlja nov standard srednjega razreda z Xperia™ M4 Aqua

Sony Mobile danes preusmerja svojo strategijo naprav srednjega cenovnega razreda s predstavitvijo Xperia M4 Aqua – pametnega telefona, ki prinaša Sonyjevo vodilno kamero, dizajn, baterijo in zmogljivost na dostopen cenovni doseg.

“Xperia M4 Aqua predstavlja naš prenovljen fokus srednjega cenovnega razreda – brez kompromisov,” pojasni Dennis van Schie, višji podpredsednik, vodja prodaje in marketinga pri Sony Mobile Communications. “Nudi najpopularnejše funkcije, ki so znane pri naši seriji Xperia Z; zmogljivost kamere, baterijo, ki deluje 2 dni, in vodotesnost – Xperia M4 Aqua prinaša ponudbo in ceno, ki jima izdelki tega segmenta na trgu enostavno ne morejo slediti.”

Samo usmerite in posnemite – odlične slike brez truda

Zadnja kamera pametnega telefona Xperia M4 Aqua s 13 milijoni slikovnih pik ima Sonyjev senzor Exmor RS™ mobile z veliko zaslonko F2.0 in občutljivostjo ISO 3200. Digitalna tehnologija kompaktnih kamer in inteligenten način Superior Auto poenostavita vaše interakcije, le-ta vsakič samodejno zazna 52 različnih scenarijev za žive posnetke v slabi ali močni svetlobi iz ozadja.

Sprednja selfi kamera s 5 milijoni slikovnih pik ima izjemen širokokotni objektiv z 88° kotom pogledom, tako ne boste nikogar pozabili na posnetku – Portrait Retouch pa omogoča, da dodate na koncu zabavne dodatke. Priljubljena funkcija urejanja selfijev je dopolnjena s Sonyjevimi predhodno nameščenimi Xperia fotografskimi aplikacijami, vključno s Sound Photo za dodajanje kratkih klipov na vaše slike in z Movie Creator, ki samodejno pretvori vaše slike in videoposnetke v šik 30-sekundne klipe, kar naredi zbiranje spominov ali deljenje na družbenih obrežjih hitro in enostavno.

Ustvarjen za vaš način življenja – prefinjenost v strojni opremi in dizajn vmesnika z Androidom 5.0 Lollipop

Xperia M4 Aqua ima preprost premium videz – zaslon iz kaljenega stekla z vitkim 136-gramskim vodoodpornim (IP65/8) ohišjem in mikroUSB vhod za polnjenje brez pokrova, ki omogoča fleksibilno uporabo, kjerkoli ste.

Xperia M4 Aqua bo na voljo v klasični beli in črni barvi ter v sveži koralni in srebrni3. Sony je izbral ista prefinjena načela pri Android 5.0 Lollipop, dizajnu materialov s prepoznavnim minimalističnim pristopom k uporabniškemu vmesniku, interakcijah in aplikacijah.

Xperia M4 Aqua prihaja z novim izgledom Xperia Lounge Silver, ki prinaša aplikacije, posodobitve programske opreme, zabavo, neverjetne ponudbe in nasvete za krog vseh izdelkov. Kot del tega lahko uživate v brezplačnih filmih in televizijskih serijah4 preko aplikacije Privilege Plus Movies5.

Prvi osemjedrni 64-bitni pametni telefon s procesorjem Qualcomm® Snapdragon™ 615 z baterijo, ki deluje do dva dni

Medtem ko morajo nekateri uporabljati svoj pametni telefon zelo na kratko, ko imajo dolge dni, vi ne rabite; z baterijo pametnega telefona Xperia M4 Aqua, ki deluje dva dni, zmanjšate potrebo po običajnem polnjenju. Če to še ni dovolj, aktivirate baterijski način STAMINA in optimizirate uporabo vaše baterije ali pa način Ultra STAMINA, s katerim telefon deluje z osnovnimi funkcijami do enega tedna.

Za podporo tega optimalnega ravnovesja zmogljivosti in moči se ponaša procesor Qualcomm Snapdragon 6156 z osmimi jedri in 64-bitno centralno procesno enoto, naprednim procesiranjem večpredstavnosti in integriranim 4G LTE modemom. Zahvaljujoč procesorju Snapdragon 615 lahko uživate v enostavnem dostopu do vaše Xperia Lounge vsebine in doživetij najhitrejših novic in prenesenih informacij, iskanju svoje poti z zemljevidi, pregledovanju in pošiljanju elektronskih sporočil, pošiljanju slik prijateljem in družini v trenutku in nenazadnje predvajanju glasbe in videoposnetkov brez prekinjanj.

Xperia M4 Aqua bo na voljo v 80 državah po celem svetu, pri več kot 100 ponudnikih od pomladi 2015.

Stilski zvok s Stereo Bluetooth® slušalkami SBH70

Sony predstavlja tudi elegantne, stilske Stereo Bluetooth® slušalke SBH70, vodoodporne7 brezžične slušalke z izjemno kakovostjo zvoka. Narejene so iz trpežnega silikona, na voljo v petih živahnih barvah, tako jih lahko uskladite s svojimi osebnimi dodatki.

Polne specifikacije so na voljo tukaj.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Sony telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več