Telefoni
09.07.2014 14:16

Deli z drugimi:

Share

Sony Xperia C3: Najboljši mobilnik za „selfieje“?

Ljubitelji »selfijev« bodo zagotovo vzljubili pametni mobilni telefon Sony Xperia C3!
Ljubitelji »selfijev« bodo zagotovo vzljubili pametni mobilni telefon Sony Xperia C3!

Vse več proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov pripravlja izdelke, ki jim olajšujejo izdelavo fotografij samih sebe oziroma tako imenovanih „selfiejev“. Tokrat pa so se še posebno izkazali pri podjetju Sony, saj je svoj novi pametni mobilni telefon Xperia C3 opremilo s kakovostno spletno kamero ločljivosti petih milijonov točk in celo sprednjo bliskavico LED. Slednja omogoča izjemno kakovostno zajemanje lastnih fotografij in videoposnetkov, ki jih lahko kakopak z le nekaj »kliki« neposredno objavimo na priljubljenem družabnem omrežju.

Pametni mobilni telefon Sony Xperia C3 je kot nalašč tudi za zahtevnejše uporabnike storitev mobilne telefonije, saj je opremljen s 5,5-palčnim (14-centimetrskim) zaslonom IPS ločljivosti 1.280 x 720 slikovnih točk, 4-jedrnim procesorjem Qualcomm Snapdragon frekvence 1,2 gigabajta in gigabajtom sistemskega pomnika. Novost je opremljena še z vgrajenim pomnilnikom kapacitete osem gigabajtov z možnostjo razširitve preko pomnilniške kartice microSD (do 32 gigabajtov), digitalnim fotoaparatom ločljivosti osem milijonov slikovnih točk in baterijo kapacitete 2.500 miliamperski ur, ki zadošča za kar 24 ur pogovorov oziroma 1071 ur v pripravljenosti.

Podjetje Sony bo najnovejši pametni mobilni telefon Xperia C3 najprej ponudilo v prodajo na Kitajskem, nekoliko kasneje pa bo zašel tudi na evropski trg. Trenutno žal še ni podatkov o njegovi dobavljivosti in maloprodajni ceni.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Sony telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,