Telefoni
07.10.2013 15:03
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sony Xperia Z1 na voljo v Sloveniji!

Sonyjev »flagship«, vodoodporen pametni telefon Sony Xperia Z1 z neverjetnim doživetjem kamere, odslej na voljo tudi pri nas.
Sony Xperia Z1 na voljo v Sloveniji!
Sony Xperia Z1 na voljo v Sloveniji!

Pametni telefon Sony Xperia Z1 je odslej na voljo tudi v Sloveniji. Xperia Z1, vrhunski vodoodporen pametni telefon, ki združuje najboljšo Sonyjevo tehnologijo z edinstvenim in neverjetnim doživetjem kamere, je bil šele pred štirimi tedni najavljen na svetovni predstavitvi na sejmu IFA v Berlinu, zdaj pa je že na voljo tudi pri nas.

Prihod modela Xperia Z1 na tržišče je Sony Mobile obeležil z veliko regionalno novinarsko konferenco in zabavo v galeriji Lauba v Zagrebu, ki smo se je udeležili tudi mi. Udeleženci smo spoznali lastnosti pametnega telefona Sony Xperia Z1 in se prepričali v izjemne specifikacije kamere med fotografskim snemanjem 18-letne Kim Kosanović, zmagovalke »The Look of the Year« za leto 2013.

»Xperia Z1 predstavlja pomemben Sonyjev mejnik pri našem neprestanem trudu, da strankam prinašamo nepozabno doživetje,« je povedal Björn Bourdin, direktor marketinga za Centralno Evropo pri Sony Mobile Communications. »V Slovenijo in ostale države regije prinašamo Sonyjevo moč in postavljamo nove standarde pri vrhunskih pametnih telefonih.«

Na svetu vodilna kamera v pametnem telefonu

Elegantna, 12,7-centimetrska (5”) Xperia Z1 prinaša Sonyjeve, dokazano najboljše na svetu, tehnologije v pametni telefon – vključno s Sonyjevim znanjem o kamerah. Xperia Z1 se ponaša s Sonyjevim nagrajenim objektivom Sony G s širokim kotom 27 mm, svetlo zaslonko F2,0, velikim 1/2,3-palčnim CMOS slikovnim senzorjem Exmor RS for mobile z 20,7 milijona slikovnih pik in slikovnim procesorjem BIONZ for mobile. Kombinacija teh tehnologij prinaša v tanek, vodoodporen pametni telefon enako stopnjo kakovosti in zmogljivosti, kot jo najdemo v običajnih, kompaktnih digitalnih fotoaparatih. Xperia Z1 popelje tudi običajno doživetje kamere na povsem novo stopnjo z inovativnim setom Xperia fotografskih aplikacij, kot so Social live, Info-eye™, Timeshift burst in AR učinek.

Njen osupljiv videz združuje Sonyjev poznan dizajn OmniBalance z vrhunskimi materiali in natančno izdelavo v tanek pametni telefon, ki je odporen na vodo in prah (IP55 in IP58). Trdno aluminijasto ohišje iz enega kosa s kaljenim steklom na sprednji in zadnji strani zagotavlja lepoto in trpežnost ter izjemno doživetje gledanja iz vsakega kota. Zahvaljujoč Sonyjevi TV tehnologiji BRAVIA se Xperia Z1 ponaša z edinstvenim zaslonom TRILUMINOS for mobile in X-Reality for mobile.

Xperia Z1 ima povsem integriran 2,2-gigaherčni štirijedrni Qualcomm® Snapdragon™ 800 procesor CPU in 4G LTE ter tako prinaša gladko doživetje povezane zabave, neverjetno hitrost in v industriji vodilno zmogljivost baterije s 3.000 mAh. Sonyjev baterijski način STAMINA samodejno ugasne funkcije za varčevanje energije, ko jih ne potrebujete, in jih ponovno zažene, ko jih.

Xperia Z1 je odslej na voljo v prosti prodaji po ceni 729,99 €. Podrobne specifikacije pametnega telefona Xperia Z1 so na voljo na bit.ly/z1specs.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Sony telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več