Poslovne rešitve
03.09.2009 09:23
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

CMS za hitro prilagodljivost

..Spletni nastop predstavlja prvi stik potencialne stranke s podjetjem, produktom ali izdelkom, ki ga ponujamo. Spletne strani brez urejevalniških sistemov pa ne morejo delovati dovolj dinamično, da bi pristopile k problemu hitrega marketinškega oglaševanja..
Element CMS
Element CMS

Podjetje Andersen ponuja izdelavo spletnih strani z uporabo najmodernejših tehnologij. Skrb za urejanje spletnih strani lahko prepustite njim, oziroma zanje poskrbite sami z uporabo njihovega orodja ELEMENT CMS (urejevalnika spletnih strani). Ker se našim potrebam v celoti prilagodijo, se bo spletni nastop zares obrestoval. Že obstoječe vsebine lahko po želji prenesete v nov sistem, kjer lahko za vse poskrbite sami ali pa njim prepustite delo urednika vaše spletne strani.

Pristop podjetja Andersen k izdelavi spletnih strani v grobem zajema:
-izdelavo nastopa na spletu
-izdelavo grafične podobe
-izdelavo spletne strani
-izobraževanje zadolženih za spletno stran
-objavo spletne strani
-trimesečno brezplačno podporo
-enoletno brezplačno vzdrževanje sistema

CMS – Content management system
Urejevalnik spletnih strani je orodje za izdelavo spletnih strani in obdelavo vsebin in elementov, ki se nahajajo na spletni strani. Celotno orodje temelji na urejevalniku vsebine – “Kar vidite, dobite!” Obdelava poteka na sami spletni strani, spremembe pa so vidne in objavljene brez nadaljnjih posegov.
Vse kar potrebujete za urejanje svojih spletnih strani je dostop do interneta in spletni brskalnik. To pomeni, da svoje spletne strani lahko urejate kjerkoli in kadarkoli.

Element CMS
Element CMS je eden izmed najlažje obvladljivih CMS programov. Za uporabo programa za posodabljanje in izdelavo internetne strani ni potrebno nobeno predznanje računalništva, le poznavanje katerega koli urejevalnika besedil (npr. Microsoft Word). ELEMENT CMS je narejen v Microsoft Aktive Server Pages tehnologiji. Podpira ga spletna tehnologija XML ter bazni sistemi SQL.

Minimalni stroški vzdrževanja
Stroškov vzdrževanja skorajda ni, saj lahko za vse poskrbimo sami oziroma naši zaposleni. Internetno stran lahko posodabljamo brez dodatnih posegov »računalničarjev«.

Velika funkcionalnost
Kljub enostavni uporabi funkcionalnost ni omejena. Možno je dopolnjevanje funkcionalnosti internetne strani z integracijo dodatnih modulov, kot so novice, mailing lista, ankete itd.

Poznavanje internetnih jezikov ni potrebno
Spletno stran bomo lahko dopolnjevali oziroma spreminjali brez poznavanja programskih jezikov. Celotna aplikacija temelji na enostavni uporabi vmesnika, ki je po izgledu in funkcionalnostih podoben Microsoft Wordu, katerega uporaba je vsesplošno znana. Posodobitve spletne strani pri delu v programu so enake končnemu izgledu na internetu. Spreminjanje poteka na sami internetni strani in je podprto z vizualizacijo, kar uporabniku precej pomaga pri vnosu oziroma urejanju vsebine.

Spletne strani lahko posodabljamo od kjerkoli
Internetno stran lahko posodabljamo kjerkoli, saj se spremembe vsebin internetne strani odvijajo na internetu – potrebujemo le računalnik, ki ima dostop do interneta.

Zagotovljena strokovna pomoč in začetno uvajanje
Uporabnikom zagotavljajo strokovno pomoč pri izdelavi lastne spletne strani in pri vzdrževanju in posodabljanju te strani. Za začetno uvajanje so namenili tri mesece brezplačne podpore. V tem času pa bomo 100-odstotno sposobni in usposobljeni za upravljanje naše spletne strani. Najpomembnejša prednost za uporabnike je vsekakor celovitost ponudbe. V kolikor vam že vgrajene funkcionalnosti niso dovolj, lahko sistem nadgradite z funkcionalnostjo po naših željah.

Moduli spletnih strani
Element CMS v celoti odlikuje internetna tehnologija. Zasnovan je modularno, možno ga je enostavno nadgrajevati in celo zamenjati celotno grafično podobo podjetja brez posegov v sam program. Vsebina posameznih modulov je v nekaterih delih odvisna od potreb uporabnika, ki program uporablja. Tako lahko skupaj izbiramo med moduli kot so navigacija, urejevalnik vsebine, ankete, foto galerija, RSS, blog, koledar in mnogimi drugi.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več
Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več