Poslovne rešitve
27.06.2014 12:44

Deli z drugimi:

Share

Skupina slovenskih študentov razvila mobilno aplikacijo »Smart Kitchen«

V primeru, da ste se že kdaj srečali z vprašanjem, kako porabiti sestavine v hladilniku, odslej ne boste več imeli tovrstnih težav. Skupina študentov različnih fakultet Univerze v Ljubljani je namreč razvila napredno mobilno aplikacijo z imenom »Smart Kitchen«.
Skupina slovenskih študentov razvila mobilno aplikacijo »Smart Kitchen«
Skupina slovenskih študentov razvila mobilno aplikacijo »Smart Kitchen«

Mobilna aplikacija Smart Kitchen je namenjena vsem, tudi tistim, ki kuhanja niso tako vešči, saj s svojimi edinstvenimi funkcijami uporabnika vodi skozi celotno kulinarično izkušnjo.

Glavna funkcionalnost leži v »pametnem hladilniku«, kjer s preprostim klikom izberete sestavine, ki jih imate na voljo in najdete jed, ki jo želite pripraviti. Navodila so prikazana po korakih s pripadajočimi animacijami ter vgrajenim odštevalnikom časa, tako da vas aplikacija sama opozori, kdaj je potrebno prenehati s kuhanjem. Gre za edinstveno aplikacijo, ki približa kuhanje tudi tistim, ki se sicer v kuhinji ne znajdejo ravno najbolje, obenem pa je opremljena z visokoločljivostnimi slikami receptov, ki so deljeni v različne kategorije. Tako lahko vsak najde nekaj zase, saj med jedmi najdemo od sladic, do hitrih obrokov, pa tudi receptov, ki so prilagojeni za »fit« življenjski stil in imajo v naprej izračunane hranilne vrednosti.

V primeru, da vam v kuhinji primanjkuje idej, ste naveličani suhoparnih kuharskih knjig ali pa preprosto želite poizkusiti nekaj novega, je mobilna aplikacija »Smart Kitchen« prava stvar za pripravo obrokov v poletnih dneh.

Priloženi video:


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710