Računalništvo, telefonija
24.11.2017 10:30
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kaj kupiti na črni petek?

Ker se bliža črni petek, je na voljo kar nekaj izdelkov z popusti, samo najti jih je treba. Da bi vam iskanje olajšali, so na voljo nekatere povezave v nadaljevanju.
Popusti se bližajo
Popusti se bližajo

Nekateri popusti so na voljo že danes, nekateri pa bodo na voljo že jutri. Vendar z nakupom pohitite, saj so omejene zaloge!

Najpopularnejši so seveda tehnični izdelki, vse od raznih igralnih konzol, pa do 4K televizij. Skoraj na vseh straneh ponujajo popuste za črni petek, navedli smo nekaj tujih, nekaj pa tudi naših slovenskih spletnih trgovin, ki so se prav tako odločili za znižanje izdelkov.

Pri nas se splača kupiti predvsem izdelke višjega cenovnega ranga, saj so nekateri danes, nekateri pa bodo jutri znižani na izredno nizke cene, v primerjavi na cene, ki jih trgovci postavljajo preko leta.

Amazon – http://bitly.com/RN-crni-petek

AliExpress – http://bit.ly/RN-AliExpress

Mimovrste – https://www.mimovrste.com/black-friday

EnaA.com – https://www.enaa.com/blackfriday

A1 – https://www.a1.si/black-friday

Telekom Slovenije – http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/mobiteli-in-naprave/modri-petek

Ne pozabite pa preverite tudi svoje elektronske pošte, kjer vam po navadi trgovci pošiljajo nadležne e-reklame. V naslednjih dneh pa jih najprej preberite, preden jih izbrišete, saj ponujajo posebne ugodnosti za naročnike le-teh.

Seveda, če spletno nakupovanje ni za vas, ne pozabite jutri odhiteti v trgovine, kjer lahko najdete večino izdelkov z znižanimi cenami, vendar ne pozabite, da so zaloge omejene!


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več