29.10.2012 11:19
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samo za moške: 10 YouTube kanalov, ki vam bodo spremenili življenje

Na YouTube-u lahko najdemo številne poučne kanale, ki nam lahko olajšajo vsakdanje življenje.
Na YouTube-u lahko najdemo številne poučne kanale, ki nam lahko olajšajo vsakdanje življenje.

YouTube je ogromen vir vizualnih informacij. Na njem lahko najdemo praktično vse. Ogromno je različnih kanalov za izobraževanje, tako brezplačnih kot tistih plačljivih. Tokrat smo se odločili, da sestavimo seznam 10 najbolj priljubljenih kanalov za moške, s pomočjo katerih si lahko popestrite vsakdanje življenje.

Real Men Real Style (goo.gl/AzSwa)

Ne glede na to ali ste metroseksualec , heteropolitan, »mačo« ali zgolj običajen moški, bo ta kanal koristen za prav vsakega moškega. Ta namreč vsebuje veliko video knjižnico, ki pokriva prav vse vidike moškega oblačenja, od tega kako se obleči v hladnem vremenu, pa vse do jadralnih jopičev in usnjenih hlač za motoriste.

Chad Howse Fitness (goo.gl/Ez5vA)

Veliko deklet pri moškem obožuje bicepse, tricepse pa tudi moške zadnjične mišice. Če nimate denarja za profesionalno vadbo ali pa se vam preprosto ne ljubi na fitnes, potem boste lahko s pomočjo naslednjega kanala telovadili kar doma. Chad Howse Fitness vam bo pomagal pri vsakodnevni vadbi, s pomočjo rednih in natančnih vaj pa boste lahko čez čas povsem preoblikovali svoje telo. Seveda lahko vaje delate tudi v telovadnici, saj je veliko takšnih, ki jih uporablja večina športnih strokovnjakov po vsem svetu. Pa veselo na delo.

Make Magazin (goo.gl/t27wj)

Če radi poprimete za kakšno orodje (orodje) in vam kakšna manjša hišna opravila niso odveč, potem bo video kanal Make Magazin kot nalašč za vas. Še nimate ideje kaj boste počeli naslednji vikend? , Potem bo Make Magazin odličen vir informacij za vaš naslednji projekt. Kdo bi vedel, morda pa boste čez čas postali pravi hišni mojster.

Pathfinder Wilderness Survival School (goo.gl/TIHtc)

Verjetno mnogi od vas poznate oddajo Dual Survival, ki jo lahko spremljamo na Discovery Channelu. Glavni protagonist serije Dave Canterbury preko omenjenega kanala objavlja lekcije o tem, kako preživeti v naravi. Tu lahko najdete različna navodila, od tega kako zakuriti ogenj brez vžigalic, uloviti ribo brez ribiške palice, pa vse do tega kako z golimi rokami napasti divjo žival. Pa veliko sreče.

ITS Tactical (goo.gl/vh0lu)

Uresničite svoje fantazije in zaživite življenje Jasona Bourna. Kratica ITS se nanaša na »Imminent Threat Solutions«, glavni junak kanala pa je bivši vojaški specialec. Ta uporabnikom razkriva skrite taktike in načine kako se rešiti iz kočljivih situacij. ITS Tactical vas bo popeljal v svet najnovejše vojaške opreme in vam razkril najrazličnejša orožja, od nožev, različno strelno orožje, hkrati pa vam bo v veliko pomoč, ko se boste kdaj znašli v primežu lisic ali vas bo enostavno napadla želja po tem, da z vašim avtomobilom izvedete kakšen James Bondovski trik.

Professional Russian (goo.gl/gMj0u)

Mlad Rus vam bo na tem kanalu razkazal najrazličnejšo strelno orožje, od 9 mm pištolic pa vse do havbic in ročnih minometov. Seveda bo vsa orožja tudi preizkusil, tako da boste priča neverjetnim eksplozijam, ki za razliko od filmom, tokrat delujejo povsem realno. Mladi Rus si za tarče zbira najrazličnejše predmete, s čemer je občutek realnosti še toliko večji. Seveda ne zagovarjamo orožja, a ta kanal je vsekakor vreden ogleda.

NurdRage (goo.gl/SgKg2)

Če vas zanima znanost in imate v vaši garaži kakšen domač laboratorij, potem bo naslednji YouTube kanal kot nalašč za vas. Ta se osredotoča na različne poskuse, kot npr. kako izdelati lastno svetlobno palico (in seveda kako takšna stvar deluje) ali kako roke potopiti v tekoč dušik (slednjega vam ne priporočamo). Seveda vam bodo ob tem na voljo informacije o tem kakšne kemikalije uporabiti v določenem poskusu, tako da boste lahko ob gledanju video vsebin prakticirali tudi sami. A nikar ne počnite česar neumnega.

Expert Village (goo.gl/xqdWK)

Čeprav se Apple trudi, da bi bile njegove igračke karseda enostavne za končne uporabnike, pa vsake toliko časa na težavo naletijo tudi nekoliko bolj izkušeni uporabniki. Pri tem vam bo v pomoč lahko tudi kanal z naslovom Expert Village, v katerem bo bivši Applov »genialec« razkril vse skrivnosti in trike operacijskega sistema Mac OS X, kot je spreminjanje zaslonske ločljivosti in uporaba »lepljivih« opomb. Čeprav so bili video posnetki ustvarjeni v letu 2008, pa so rešitve problemov relevantne še danes. Na primer brisanje aplikacije na Macu za začetnike morda ne bo tako enostavno kot se sliši. Če vas ponos pri tem nikar ne ovira, si le oglejte nekaj zelo koristnih nasvetov.

Eli the Computer Guy (goo.gl/LkUxR)

Ko si boste ogledali serijo naslednjih video posnetkov, potem boste razumeli, zakaj so nekatere stvari takšne kot so. Računalniški strokovnjak po imenu Eli vam bo odgovoril na vsa vprašanja povezana s sodobnimi informacijskimi sistemi. Prispevki zajemajo teme kot so računalništvo v oblaku, varovanje podatkov, upravljanje strežnikov, itd. Vsak video prispevek je dolg približno eno uro, kar je več kot dovolj, da o določeni tematiki izveste vse kar ste si želeli. Če vas pestijo težave z virusi, ali pa je vaš računalnik čez čas postal precej počasen, potem bo računalničar Eli vaša pot do rešitve problema.

Lifehacker (goo.gl/9KeaQ)

Ta YouTube kanal je kot švicarski nož za različne računalniške trike. Kanal so ustvarili ustvarjalci priljubljene spletne strani Lifehacker, ki se loteva razkrivanja najrazličnejših računalniških problemov. Če še vedno ne veste kako pridobiti pozabljeno WiFi geslo, podaljšati avtonomijo baterije prenosnega računalnika ali nadgraditi delavni spomin na vašem Macbook Pro-ju, potem bo ta kanal vaša pot do rešitve. Video prispevki so namenjeni tako začetnikom kot nekoliko bolj izkušenim računalničarjem.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več