21.12.2012 11:20

Deli z drugimi:

Share

Aplikacije, s katerimi lahko nadomestimo Instagram

Aplikacija Instagram je zaradi spremembe pogojev uporabe postala sila nepriljubljena med uporabniki. Na srečo njenih »nadomestkov« na svetovnem spletu mrgoli. Mi vam bomo v nadaljevanju predstavili tiste, ki so trenutno najbolj priljubljene.
Instagram je preteklost!
Instagram je preteklost!

Pred kratkim je številne uporabnike spletne storitve Instagram razburila vest, da lahko slednji na podlagi novih pogojev uporabe njihove fotografije trži tretjim osebam brez njihovega dovoljenja. Čeprav vodilni pri podjetju Instagram mirijo in zagotavljajo, da so uporabniki napačno razumeli spremenjena pravila za uporabo in da njihove fotografije ne bodo naprodaj, je škoda že narejena. Vse več uporabnikom namreč išče aplikacije, ki bi lahko njihovim fotografijam dodale pridih mističnosti in s tem nadomestile Instagram. Na srečo teh aplikacij na svetovnem spletu mrgoli, mi pa vam bomo v nadaljevanju predstavili tiste, ki so trenutno najbolj priljubljene.

Pixlr-O-Matic

Aplikacija Pixlr-O-Matic je na voljo tako za uporabnike mobilnih naprav Android (http://goo.gl/WxCYy) kot iOS (http://goo.gl/nOn72). Ta omogoča hitro in enostavno dodajanje filtrov in posebnih učinkov na fotografije ter celo okvirjev. Brezplačna aplikacija za nameček omogoča še neposredno nalaganje »umetnin« na priljubljena družabna omrežja Facebook in Twitter ter na druge spletne medije za hitro izmenjavo podatkov. Če se boste odločili za mobilno aplikacijo Pixlr-O-Matic boste na Instagram zlahka pozabili.

Flickr

Mobilna aplikacija Flickr prav tako omogoča neposredno fotografiranje in dodajanje filtrov ter nalaganje končnih izdelkov na spletna mesta. Največja prednost aplikacije je možnost popolnega nadzora nad deljenem vsebin. Brezplačna mobilna aplikacija Flickr je prav tako brezplačno na voljo za uporabnike mobilnih naprav Android (http://goo.gl/WhJO2) in iOS (http://goo.gl/A6jNw).

EyeEm

EyeEm je še ena izmed mobilnih programskih oprem, ki bo zlahka prevzela mesto Instagrama. Ta namreč prav tako omogoča neposredno dodajanje filtrov na fotografije in povezovanje z drugimi uporabniki. Poleg tega lahko tu fotografije nalagamo še v različne tematske skupine in spremljamo, kaj so v objektiv ujeli drugi uporabniki. Tu je seveda na voljo tudi možnost neposrednega objavljanja izdelkov na družbena omrežja. Aplikacija EyeEm za mobilne naprave Android je na voljo na spletnem naslovu http://goo.gl/wJBX9, za iOS pa na naslovu http://goo.gl/aQ1bQ.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več