02.05.2012 08:40
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pet najboljših brezplačnih Android aplikacij za najmlajše

Malčki preprosto obožujejo igre na tabličnih računalnikih!
Malčki preprosto obožujejo igre na tabličnih računalnikih!

Malčki nadvse obožujejo sodobno tehnologijo. Ker tablični računalniki tako rekoč brez zavor prodirajo na trg, je za njih na voljo že ogromno aplikacij, ki so povsem pisane na kožo najmlajšim. Tu lahko izbiramo tako med plačljivimi kot brezplačnimi.

Da bi se lahko lažje znašli v gori aplikacij za vaše malčke, smo za vas izbrali pet najboljših brezplačnih Android aplikacij, ki so dosegljive na portalu Google Play. Z njimi se bodo vaši malčki zabavali, izobraževali in bodo vedno dobre volje. In to povsem brezplačno.

1. Kid Mode by Zoodles

Kid Mode by Zoodles zajema izjemno zabavne in poučne igre za otroke, mlajše od osem let. Ta je prejela že več kot deset svetovnih priznanj in je tako med otroci kot starši zelo priljubljena. Malčkom bo tu zagotovo najbolj všeč vmesnik za risanje in barvanje. Tu lahko celo dodamo bližnjice do iger, ki jih imajo naši otroci najraje. Starši lahko na mesečni ravni preko elektronske pošte prejmemo poročilo, katere igre je igral naš otrok in koliko časa je za to porabil. Igra Kid Mode by Zoodles je dosegljiva na spletnem naslovu http://goo.gl/vHz33.

2. Radio Disney

Radio Disney je radio za malčke, ki oddaja 24 ur na dan. Ta je namenjen otrokom do 16 leta starosti. Tu lahko zahtevamo predvajanje točno določene glasbe, pregledujemo zadnje predvajane glasbene uspešnice, dodajamo priljubljeno glasbo v seznam priljubljenih in še bi lahko naštevali. Radio Disney je tudi odlično mesto, da malčki prvič stopijo v »stik« z angleškim jezikom. Aplikacija Radio Disney je na voljo na spletnem naslovu http://goo.gl/yFAPj.

3. Paintbox

PaintBox uporablja »naravne« čopiče za risanje, s čimer te izgledajo tako, kot da bi jih narisali na list papirja. Tu imamo na voljo izjemno veliko možnosti za risanje, osem korakov za razveljavitev ter imamo pri risanju nadzor nad hitrostjo, pritiskom in smerjo. Umetniške izdelke lahko shranimo za kasnejše urejanje ali pa jih delimo s prijatelji preko elektronske pošte, kratkih sporočil SMS, družbenega omrežja Facebook in še bi lahko naštevali. Brezplačni PaintBox je dosegljiv na spletnem naslovu http://goo.gl/PvmfM.

4. Angry Birds Seasons

Igra Angry Birds je ena izmed tistih zadev, ki te hitro zasvojijo! Ubijanje pujskov z raznovrstnimi ptiči je pač edinstvena izkušnja. Angry Birds Seasons je pred kratkim dobila posodobitev imenovano Cherry Blossom Festival, ki je tematsko povezana z japonskim praznikom cvetenja češenj. Z več kot 260 različnimi stopnjami igre in tovrstnimi posebnimi izdajami, vašim malčkom zagotovo ne bo nikoli dolgčas. Angry Birds Seasons si lahko prenesete iz portala Google Play in sicer na spletnem naslovu http://goo.gl/ceKaB.

5. Talking Tom Cat

Talking Tom Cat je prisrčna aplikacija, pri kateri se lahko skupaj z otroki zabavamo ob božanju prijaznega mačka Toma. Ta bo za vami ponovil vse, kar mu boste povedali in se bo z raznimi gestami odzival na vaša dejanja. V sami aplikaciji lahko za dolar ali dva dokupimo nekaj dodatnih kretenj in umik nadležnih oglasov. Aplikacija Talking Tom Cat je dosegljiva na spletnem naslovu http://goo.gl/HWxGg.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več