Varnost
27.08.2008 09:43
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Panda Security 2009 rešitve

Panda Security 2009 rešitve
Panda Security 2009 rešitve

Panda Security, eno izmed vodilnih podjetij na področju varnostne industrije, je lansiralo svoje nove rešitve za uporabnike. Panda Antivirus Pro 2009, Panda Internet Security 2009 in Panda Global Protection 2009 ponujajo največjo in najučinkovitejšo zaščito trenutno dostopno na trgu in vse to ob minimalni porabi virov.
Panda Security je prvi prodajalec varnostnih rešitev, ki lahko v svojih kakovostnih produktih zagotovi tehnologijo, infrastrukturo, znanje in izkušnje s pristopom kolektivne inteligence. Nove Panda 2009 uporabniške rešitve še bolj učinkovito vključujejo metodo kolektivne inteligence.
Panda Security kolektivna inteligenca deluje kot internetna baza v realnem času, ki shranjuje večino podpisnih datotek, in jih ob minimalni porabi virov ohranja na osebnem računalniku uporabnika. Novi produkti ne uporabljajo metode kolektivne inteligence zgolj za potrebe izvajanja pregleda računalnika na zahtevo uporabnika, temveč ščiti uporabnika v času obiskovanja internetnih strani, določa ali je odpiranje e-pošte varno ali ne, zagotavlja boljšo zaščito pred neznanimi grožnjami in pregleduje programe, ki jih uporabnik izmenjuje preko aplikacij za instantno medsebojno dopisovanje (npr. MSN Messenger).
Vsak Panda uporabnik je tako tipalo za nove škodljive kode, saj avtomatično posreduje statistične podatke o le-teh v oblak znanja in podatkov. Ta novi pristop zmanjšuje obremenitev povezave na osebnem računalniku uporabnika in zagotavlja hitrejše in bolj izčrpno posodabljanje zaščite.

Ta inovativni model ne samo omogoča odkrivanje veliko več škodljivih kod kot manualni sistem, ki ga uporabljajo nekateri drugi laboratoriji, ampak omogoča tudi odkrivanje novih groženj, ki še niso bile prepoznane. S kombiniranjem metode kolektivne inteligence in TruPrevent tehnologij je Panda sposobna odkrivanja najbolj sofisticiranih škodljivih kod.

Panda Security uporabniške rešitve vključujejo inovativno, močno verzijo svoje tehnologije “zaščite identitete”. Ta tehnologija proaktivno odkrije vsak poskus kraje zaupnih podatkov preko hevrističnega pregledovalnega sistema. Panda nove rešitve prav tako vsebujejo novo orodje za nevtraliziranje bančnih Trojancev. Obe, tako Panda Internet Security 2009 kot tudi Panda Global Protection 2009 vključujeta filter za osebne podatke, ki omogoča določitev zaupnih informacij (številke računov, gesla…), ki naj ne bi zapuščale PC-ja brez vednosti uporabnika. Vse to služi za zaščito pred krajo osebnih zaupnih podatkov.
Še ena ključna značilnost novih produktov je TruPrevent 2.0, naprava za odkrivanje škodljivih kod na podlagi njihovega vedenja in akcij, ki jih izvajajo. Ta naprava zagotavlja zaščito pred neznanimi škodljivimi kodami in napadi, ki izkoriščajo ranljivosti sistema. Nove TruPrevent 2.0 naprave so bile znatno izboljšane, povišujejo nivo odkrivanja in zmanjšujejo število lažnih alarmov.

Nova anti-spam naprava v rešitvah Panda Internet Security 2009 in Panda Global Protection 2009 uporablja tehnologijo kolektivne inteligence in zvišuje nivo odkrivanja spam-a in odstranjuje večino nezaželene pošte.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Panda antivirusni program antivirusni programi

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več