Operacijski sistemi
04.10.2013 11:42
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prvi dogodek v sklopu Microsoftove NT konference je pred vrati

Prvi dogodek v sklopu Microsoftove NT konference je pred vrati
Prvi dogodek v sklopu Microsoftove NT konference je pred vrati

Microsoftova NT konferenca 2014 bo že 19. tovrstni dogodek, ki je v svojih letih razvoja prerastel v enega najuspešnejših in osrednjih slovenskih IT dogodkov. Združuje tako strokovnjake kot razvijalce in jim ponuja odlično komunikacijsko platformo osebnega in strokovnega udejstvovanja, seznanjanja z novostmi in mreženja. V četrtek, 10. oktobra bomo pozdravili pri dogodek v sklopu konference, ki se bo odvil na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Udeležence konference čakajo poglobljena izobraževanja, predstavitve novosti, mreženje in prijeten klepet ob degustaciji piva po končanem dogodku.


Namesto medletnih aktivnosti, NT konferenca v treh sklopih

NT konferenca predstavlja osrednji izobraževalni in strokovni dogodek podjetja Microsoft Slovenija. V preteklih letih so organizatorji različna predavanja, seminarje in izobraževanja pripravljali čez celo leto, z 19. NT konferenco pa v treh sklopih združujejo vse Microsoftove novitete in izobraževanja pod eno streho NT konference. Z novo komunikacijsko platformo bodo medletne aktivnosti tako nadomeščene s tremi bolj poglobljenimi in tragetiranimi srečanji. Na ta način bodo strokovnjaki zajeli vse novosti in dejavnosti na področju usposabljanja in izobraževanja, ki so se sicer razvrstila čez leto, kar bo še dodatno okrepilo moč in pomen NT konference. Z udeležbo na Konferenci bodo udeleženci tako ustrezno informirani, sledili bodo Microsoftovim novostim, se povezovali z udeleženci in predavatelji ter prisluhnili kakovostnim predavanjem izkušenih strokovnjakov.


Jesenska NT konferenca bo navdušila s predstavitvijo novosti ter s poglobljenimi seminarji

Strokovnjaki bodo udeležencem jesenske NT konference, ki se bo odvila 10. oktobra, predstavili vse Microsoftove novosti, ki bodo svetovno premiero doživele 18. oktobra letos. Udeležence čakajo tudi kvalitetna predavanja uveljavljenih strokovnjakov, med katerimi bo Kathleen Dollard, ki sodi med najbolj priznane spoznavalke tehnologije C# na svetu, sodelovalo pa bo tudi šest slovenskih strokovnjakov z nazivom »Microsoft Most Valuable Professional«. Izpostavili bodo značilnosti novih programov in opreme ter predstavili možnosti za optimizacijo poslovnih procesov. Nabor svežih informacij s katerimi bo postregla NT konferenca bo olajšal odločitev o tem, kako nadgraditi poslovne procese v hitre, časovno učinkovite in cenovno racionalnejše poti do ciljev. V sklopu šestih celodnevnih seminarjev bodo udeleženci v štirih korakih kakovostnih predavanj spoznavali tehnološke novosti. Seminarji so zasnovani na način poglobljenega vpogleda v izbrano tematiko, sklopi posameznega seminarja pa se med seboj navezujejo in tako zagotavljajo kvalitetno in celovito izobraževanje. Organizatorji naslavljajo z vsebino dejanske potrebe poslovnih organizmov in so zato pripravili ločena predavanja za mikro in srednje velika podjetja ter kompleksnejše poslovne sisteme. Kombinacije različnih programov ustvarjajo integralne preglede rešitev, ki vodijo v bolj učinkovito poslovno okolje, seminarji pa bodo s svojimi vsebinami navdušili tako strokovnjake kot tudi razvijalce.

Vsebine za strokovnjake in razvijalce

IT strokovnjaki lahko v okviru konference izbirajo med tremi različnimi seminarji, ki bodo poglobljeno obravnavali izbrane tematike. Na enem od seminarjev bodo podkovani strokovnjaki predstavili možnosti in načine za postavitev učinkovite informacijske infrastrukture za srednje velika in mala podjetja. Na drugem celodnevnem seminarju jesenske NT konference si bomo pogledali tematike, ki jih potrebujejo upravljavci in postavljavci večjih sistemov, poudarek pa bo predvsem na družini System center ter na naprednih scenarijih za Windows Server. S tretjim celodnevnim seminarjem pa bodo strokovnjaki pojasnili, kaj pomeni konec podpore sistemoma Windows XP in Office 2003 za podjetja, administratorje in tudi za končne uporabnike. Predstavili bodo možnosti in načine prehoda na novejše različice ter v luči zagotavljanja varnosti izpostavili upravljanje različnih naprav v podjetju.

Z izbranimi seminarji pa bo NT konferenca navdušila tudi razvijalce. Na enem od seminarjev se bodo udeleženci poglobili v novosti znotraj ASP.NET Web Forms in ASP.NET MVC ter pogledali, kako lahko gradimo kompozitne aplikacije, nadgradimo svojo arhitekturo ter jo priredimo potrebam strank. S strokovnjaki se bodo dotaknili responsive web principa in možnosti, ki nam jih daje, ter nadaljevali z vpogledom v svet gradnje aplikacij za več mobilnih odjemalcev. Na seminarju pa bo beseda tekla tudi o tem, kako lahko že obstoječe storitve za izgradnjo zalednih rešitev nadgradimo z integracijo lastnih sistemov. Ker je Windows 8.1 pred vrati, se bodo razvijalci na drugem seminarju poglobili v novosti, ki jih prinaša nova generacija operacijskega sistema in možnosti nadgradnje oziroma prilagoditve obstoječih aplikacij za novo različico operacijskega sistema. Posvetili se bomo tudi gradnji večpredstavnostnih aplikacij ter uporabi le-teh pri gradnji atraktivnih poslovnih aplikacij. Ker vsebuje Razvojno orodje Microsoft Visual Studio 2013 skupek orodij in storitev, s katerimi lahko zgradimo moderne aplikacije ali posodobimo obstoječe, bo tretji seminar zajemal tovrstno tematiko. Udeleženci se bodo seznanili z novostim v razvojnem orodju ter ogrodju .NET in si pogledali kako lahko nadziramo naše razvojno orodje, ga nadgradimo, razširimo ter se posvetimo gradnji kakovostnih aplikacij.

Pssst: RN VIP člani izkoristite 30% popust na vse kotizacije NT konference 2014!

Še nisi RN VIP član? Postani tukaj.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Windows operacijski sistem

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,