Aplikacije in dodatni programi
31.10.2016 10:00

Deli z drugimi:

Share

10 strašnih aplikacij za noč čarovnic

10 strašnih aplikacij za noč čarovnic
10 strašnih aplikacij za noč čarovnic

Ljudje za noč čarovnic dekorirajo svoje domove s strašljivimi mrežami, pajki, okostnjaki in bučami, vendar pa le redki v to “čarovniško klimo” vključijo svoje pametne telefone. V današnjem času, ko so telefoni naši spremljevalci kjerkoli se že nahajamo, si tudi ti kosi tehnologije morda zaslužijo kanček tega krvavega in grozljivega vzdušja. Vaš pametni telefon lahko spremlja, kje se nahajajo vaši otroci, lahko vas spremeni v zombija ali poskrbi za primerno glasbo na vaši zabavi za noč čarovnic. Za vse uporabnike Androidnih naprav, ki uživate v “Halloween duhu”, smo s pomočjo portala Greenbot pripravili nekaj primerov aplikacij, ki bodo praznično vzdušje še popestrili.

1. Track and Treat – Ste na kakšni odprti zabavi, morda vaše “male pošasti” po svoje praznujejo noč čarovnic, vi pa jim enostavno ne morete slediti? Track and Treat aplikacija je narejena ravno za takšne priložnosti. Vse kar potrebujete je e-mail naslov ali telefonska številka in že delite vašo lokacijo z ostalimi. Aplikacija vam prihrani nekaj stresa, ko vaši malčki odkorakajo v “temno noč”. (Android – brezplačna)

2. Mickey’s Spooky Night – Gre za zabavno interaktivno knjigico, ki vključuje najbolj znane Disneyjeve like na pustolovščini za noč čarovnic. Interaktivn element, ki nekako najbolj izstopa je lovljenje skritih duhov. Apliakcija je primerna za otroke, ki pa že razumejo angleški jezik – je tudi izobraževalna. (Andorid – 1,64 eur)


3. Halloween Photo Stickers – Le kdo ne uživa v okraševanju hišnih ljubljenčkov, sorodnikov ali hiše z izbranimi strašljivimi nalepkami? Zelo enostavna za uporabo, je aplikacija Halloween Photo Stickers primerna tako za otroke, kot tudi za otroke po duši. Naj vas takoj opozorimo na nadležne oglase, ki so v tej dotični aplikaciji zelo aktivni, vendar kljub temu lahko brez težav ustvarite zanimive “Halloween” podobe. (Android – brezplačna)

4. Google Play Music – Ne glede na to ali pripravljate zabavo za noč čarovnic, ali želite prestrašiti sosedove otroke, kakovostna glasba ne sme manjkati. Google Play Music je kakovostna storitev, ki vsako leto v tem času ponuja številne zanimive opcije, ki obogatijo praznovanje “Halloweena”. Med njimi so na primer tematska glasba za otroke, glasba za plesne zabave in seveda številni grozljivi zvoki in efekti, ki pričarajo pravo čarovniško vzdušje pri vas doma. (Android – brezplačna)

5. Funny Halloween Party 2– Včasih potrebujemo virtualno zabavo, da se pripravimo na pravo. Funny Halloween Party 2 aplikacija omogoča vašim malčkom, da oblačijo like, dekorirajo hiše strahov in zapopadejo duh “Halloweena” preko palete zabavnih aktivnosti. Aplikacija je polna “in-app” nakupov, zatorej je včasih dobro premisliti kaj kupiti oz. kako omejiti nakupe otrokom, ki se pogosto preveč vživijo v igre in navidezno resničnost. (Android – brezplačna)

6. Halloween Watch Face – Da pa ne bo govora samo o telefonih, lahko vaš Android Wear opremite s podobami, ki bolj ali manj sovpadajo v čas “Halloweena”. Izbirate lahko med različnimi podobami, ki lepo popestrijo vaš kostum ali zgolj popestrijo vašo pametno uro. (Android – 1 eur)

7. Dead Yourself – V času pametnih telefonov je transformacija sebka v grozljivega zombija nova tradicija za noč čarovnic. Sicer bomo težko prekosili ustvarjalce serije “The Walking Dead”, vendar poizkusiti ni greh kajne? Uporabite lahko sebek aplikacije ali obstoječo fotografijo v galeriji ter preobrazite prijatelja, hišnega ljubljenčka ali, kot lahko vidimo na sliki, nagačenega medveda, v kanibalskega zombija. (Android – brezplačna)


8. Halloween Live Wallpaper – Aplikacije, ki nam ponujajo takšna in drugačna ozadja in ohranjevalnike zaslonov za naše naprave so tako razširjene, da le težko najdemo kvalitetno aplikacijo z uporabno vsebino. Halloween Live Wallpaper tukaj gotovo predstavlja izjemo, saj je bila pred kratkim posodobljena in deluje odlično. Če že uporabljate Googlovo aplikacijo “Wallpapers”, se bo znotraj nje pojavila nova sekcija, če ne, uporabljajte normalen postopek menjave ozadja. (Android – brezplačna)

9. Hidden Object – Happy Haunts – Dobra stran aplikacije, katere bistvo je, da najdemo skrite objekte, je nemoteno delovanje z majhnim številom oglasov. Uporabnik lahko izbere različne težavnostne stopnje, kar omogoča otrokov vseh starosti, da se preizkusijo v iskanju predmetov, ki se skrivajo za duhovi in bučami. (Android – brezplačna)


10. Stupid Zombies 3 – Aplikacija takole ko jo igramo nekoliko spominja na Angry Birds igro. Uporabnikov glavni cilj je, da nameri in strelja pod pravim kotom, da zadane zombije. Obstaja kopica stopenj in velika izbira različnih orožij, ki jih lahko uporabimo pri loveljanju zombijev. (Android – brezplačna)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
aplikacije za telefone Android aplikacije

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več