Aplikacije in dodatni programi
04.03.2018 16:00

Deli z drugimi:

Share

9 najboljših aplikacij za ljubitelje baseballa

9 najboljših aplikacij za ljubitelje baseballa
9 najboljših aplikacij za ljubitelje baseballa

Metalci in lovilci pozor, predstavljamo vam 9 najboljših aplikacij za vse ljubitelje enega najbolj priljubljenih športov v ZDA, baseballa. Zima se počasi poslavlja in sezona baseballa se spet vrača. Ne glede na to, da Slovenija ne slovi kot tipična “baseball dežela”, vseeno premoremo kar nekaj navijačev največjih ameriških klubov. Trening kampi se počasi polnijo, uraden začetek sezone pa je za letos načrtovan za 29. marca.

Si danes sploh še predstavljamo šport brez tehnologije? Tudi baseball je pol analitike, meritev, raznoraznih “gadgetov” in konec koncev tudi apliakcij. Za vas smo pripravili 9 aplikacij, s katerimi boste na tekočem celotno sezono, ušla pa vam ne bo niti ena sama podrobnost.

MLB At Bat

Vaša prva izbira enostavno mora biti uradna aplikacija lige Major League Baseball – MLB je najvišja stopnja poklicnega baseballa in ena izmed največjih poklicnih športnih lig v ZDA in Kanadi. Brezplačna verzija aplikacije MLB At Bat uporabnikom ponuja novice, videe, rezultate in povzetke vseh tekem, prav tako pa si lahko izberemo svojo najljubšo ekipo ter tako dostopamo do dnevnih novic, rezultatov v živo itd. MLB reporterji pokrivajo vse ekipe, kar pomeni, da dobimo “in-depth” pokritost svoje najljubše ekipe brez zamudnega iskanja informacij na spletu. Naročniki ($2.99 na mesec, ali $19.99 na leto) lahko spremljajo tekme v živo, ali se povežejo na radijske prenose. Kvaliteta teh prenosov v živo se je v zadnjih letih močno izboljšala, kar privablja vedno več uporabnikov.

MLB Ballpark

Še ena MLB-jeva aplikacije je Ballpark app, ki omogoča nakupe vstopnice, med samo tekmo pa lahko preko aplikacije spremljamo najbolj obljudene dele stadiona, da se izognemo morebitni gneči za naročila pijače in hrane. Aplikacija poleg tega omogoča shranjevanje albuma fotografij in dostop do “in-game” glavnih informacij tekme.

SeatGeek in StubHub

Nakup vstopnic zna biti precej nadležna stvar, še posebej, če sistem ni najbolj optimalen za dogodek, na katerega si želimo. Baseball vstopnice je možno na zelo enostaven način dobiti s pomočjo dveh aplikacij SeatGeek in StubHub. Obe aplikaciji uporabnikom omogočata iskanje najboljših sedežev za najugodnejšo ceno, vendar kritiki pravijo, da je SeatGeek nekoliko boljši, saj z bolj preglednim uporabniškim vmesnikom ponudi več informacij.

ESPN in WatchESPN

Za ESPN-jevo pokritost baseballa vsi trdijo, da spada v sam vrh. ESPN app ponuja nacionalno pokritost z nekaterimi legendarnimi imeni baseballa kot sta Buster Olney in Tim Kurkjian. Kar se tiče lokalnih novic aplikacija ni najbolj uporabna, je veliko boljša alternativa MLB-jeva aplikacija At Bat. Če pa se vseeno želite izogniti naročnine na aplikacijo At Bat, obstaja še ena alternativa, in sicer WatchESPN. Slednja uporabnikom omogoča gledanje prenosov v živo, ESPN baseball studie, oddaje kot sta Baseball Tonight ter Intentional Talk itd.

MiLB First Pitch

Če ste ljubitelj lige Minor League Baseball, lahko brezplačno poslušate tekme preko aplikacije MiLB First Pitch. Kljub temu pa vas moramo obvsetiti, da v aplikaciji niso prisotne vse ekipe lige Minor League Baseball. Kot dodaten radijskim prenosom lahko sledimo tudi novice, rezultate in stanje na lestvicah. Podobno kot pri prej opisanih aplikacijah lahko izberemo svoje najljubše moštvo in instantno prejemamo vse pomembne informacije.

CBS Sports

CBS Sports app ponuja vse rezultate v živo. Če si izberemo svojo ekipo, dobivamo obvestila o rezultatih v živo na telefon, poleg tega pa aplikacija zbira vse informacije in novice o dotični ekipi iz najrazličnejših spletnih virov ter nam jih serivra na glavni strani aplikacije. Aplikacije CBS Sports je še posebej prikladna, ker zbira novice iz večih virov, uporabnik pa potem sam izbere kaj bo sledil in stalno spremljal.

R.B.I. Baseball

Se morda spomnite originalne igre R.B.I na Nintendu? Mnogi so mnenja, da je to bila daleč najboljša baseball videoigra, ki najverjetneje ne bi nastala, če Pete Rose ne bi navijal za ekipo Reds. Aplikacija R.B.I. Baseball je zelo minimalistična, kar pa je kot kaže uporabnikom všeč, saj so v raziskavi zadovoljstva podali mnenje, da je ravno enostavnost ena ključnih konkurenčnih prednosti. Igra je izšla kot aplikacija nekaj let nazaj, letošnja verzija pa naj bi bila nared nekje okrog uradnega začetka MLB lige. Ker je igra nastala izpod rok skupine Major League Baseball Advanced Media, so igralci realni igralci MLB lige, ki pa igrajo na pravih MLB stadionih.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
aplikacije za telefone Android aplikacije

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več