Aplikacije in dodatni programi
09.09.2020 20:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Aplikacije, ki jih uporablja milijone najuspešnejših posameznikov

Aplikacije, ki jih uporablja na milijone najuspešnejših posameznikov
Aplikacije, ki jih uporablja na milijone najuspešnejših posameznikov

O tem, da je leto 2020 eno najbolj zahtevnih, ko govorimo o poslovnem in kariernem vidiku, ni dvoma. Kljub temu pa obstaja tehnologija, ki nam lahko precej pomaga, da smo bolj produktivni in učinkoviti. Izbrskali smo nekaj aplikacij, ki jih na dnevni ravni uporablja na milijone najuspešnejših posameznikov po celem svetu.

Čas je dobrina, ki jo predvsem tisti, ki so del poslovnega sveta, nujno potrebujejo, pa jim pogosto primanjkuje. Ne glede na to, ali vodimo globalno podjetje, ali pa se šele prebijamo proti želenim ciljem, čas je vedno tisti, ki se nam spretno izmuzne iz rok. Na srečo živimo v letu 2020, ko obstaja takšna tehnologija, ki nam pomaga pri doseganju zastavljenih ciljev v rekordnem času.

Najbolj uspešni poslovneži so po navadi tisti, ki so najbolj informirani in najbolj na tekočem s svojim področjem dela. Od motivacije z različnimi zgodbami zadnjih finančnih trendov, do investicijskih statistik, to so ene najbolj uporabnih poslovnih aplikacij, ki nam lahko olajšajo življenje in poskrbijo, da postanemo še uspešnejši.

The CEO Magazine

Ko je tisto, kar potrebujete, samo kanček inspiracije, potem je najnovejša digitalna številka revije The CEO Magazine odgovor na vaše težave. Beremo jo lahko kot klasično tiskano revijo na telefonu, tablici ali računalniku. V reviji najdemo zanimive novice iz poslovnega sveta, kritične recenzije in podrobne članke o podjetjih, ljudeh, strategijah, idejah in ekonomskih trendih.

Ko enkrat napolnimo svoje “inspiracijske” baterije, lahko preletimo še sekcijo “življenjski slog”, ali pa preprosto iščemo po svojih želenenih tematikah.

Prenos: Android | iOS


Investing.com

Če resno razmišljate o investiranju, ali pa enostavno želite ostati na tekočem z vsemi pomembnimi finančnimi trendi po svetu, potem je aplikacija Investing.com prava izbira za vas. V aplikaciji najdemo “real-time” podatke za več kot 100.000 finančnih instrumentov, ki trgujejo na preko 70 različnih globalnih borzah. Z aplikacijo imamo tako rekoč vse finančne podatke na dosegu roke – od delnic, indeksov, obveznic, do valut in še mnogo več. Zanimiva lastnost aplikacije je personalizirani ekonomski koledar, kjer si lahko vsak uporabnik po svoje zabeleži pomembne dogodke. Dodatne lastnosti so še personaliziran portfolijo, obvestila, novice in analiza finančnih instrumentov.

Prenos: Android | iOS


Finshots

Ko nam primanjkuje časa, ta aplikacija nadaljuje tam, kjer Investing.com zaključi. Ključna konkurenčna prednost aplikacije je enostavnost, uporabniki aplikacije pa dobijo dnevno dozo najbolj aktualnih in najbolj pomembnih finančnih novic.

Aplikacija, ki je narejena posebej za to, da bralcem nudi vpogled v dnevne zgodbe, ima trenutno samo 50.000 prenosov, je pa relativno nova. Kljub temu bi znala ocena 4,9 (od 5) vplivati na to, da bo aplikacija beležila vedno boljše rezultate.

Prenos: Android | iOS


Evernote

Z nekaj več kot 100 milijoni prenosov je aplikacija Evernote že dolgo časa eno najbolj popularnih digitalnih orodij, ne samo za menedžerje, temveč za vse, ki potrebujemo mesto, kamor shranjujemo vse svoje ideje. Glavna ideja aplikacije Evernote je, da uporabniku omogoča, da svoje ideje zapisuje v obliki zapiskov, “memejev”, seznamov opravil itd.

Evernote je odličen “planner”, vendar pa je tisto področje, kjer resnično prekaša vso konkurenco, sinhronizacija na različnih napravah. Evernote omogoča hitro iskanje informacij, deljenje zapiskov z ostalimi, spremljanje zabeleženih aktivnosti, spremljanje napredka projektov in seveda upravljanje s seznami opravil. Zapiske si lahko delamo v tekstualni obliki, fotografijah, avdio zapisih in spletnih povezavah.

Prenos: Android | iOS


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
aplikacije za telefone Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več