Aplikacije in dodatni programi
30.05.2018 17:51

Deli z drugimi:

Share

Najboljše Android aplikacije za vedno zaposlene poslovneže

Najboljše Android aplikacije za vedno zaposlene poslovneže
Najboljše Android aplikacije za vedno zaposlene poslovneže

Android strokovnjak portala ComputerWorld je sestavil nekaj seznamov aplikacij, ki lahko vedno zaposlenim poslovnežem močno olajšajo vsakdanjik. Seveda pa te aplikacije niso primerne zgolj za poslovneže in ljudi, ki se gibljejo v poslovnem svetu. Tudi recimo študenti se pogosto znajdejo v časovni stiski kajne, kaj pa mladi starši, ljudje, ki veliko potujejo in še bi se našel kdo, ki mu bo ta članek v veliko pomoč, saj bo odslej lažje organiziral svoje življenje, pa naj bo to poslovno ali zasebno.

Najti pravo aplikacijo za določeno področje na vašem Android pametnem telefonu ali tablici je podobno težko kot naročiti kosilo v restavraciji, ki ponuja občutno preveč različnih možnosti. Torej, kako je sploh možno najti pravo izbiro v tako masovni poplavi aplikacij? Glede na to, da se trenutno v Google Play Store trgovini nahaja ogromno število aplikacij, je zares pravi izziv najti tisto, ki izstopa in ki bi hkrati bila primerna za naš način uporabe. Dejstvo je, da bo število aplikacij samo še naraščalo, kar potrjujejo analitiki, kar pomeni, da bo najti pravo aplikacijo vedno težje.

Odločili smo se, da vam nekoliko olajšamo delo in vam z našimi nasveti in seznami, ki smo jih izbrskali po priznanih virih predstavimo nekaj najboljših aplikacij, ki jih lahko uporabite za lažjo organizacijo vašega vsakdanjika. Pazili smo, da ne gledamo zgolj za klasične kategorijo kot je uporabnost, temveč smo v ozir vzeli tudi dizajn uporabniškega vmesnika in nekaj ostalih faktorjev, ki lahko ločijo povprečne aplikacije od tistih, ki izstopajo. Nismo vas želeli preveč omejiti pri izbiri in zato smo vam ponudili nekoliko širši izbor aplikacij, kjer bo zagotovo vsak našel nekaj zase.

Za modernega uporabnika mobilnega telefona je pomembno, da ima pokrita vsa področja vsakdanje uporabe telefona kajne? Pa naj si bo to organizacija delavnika, kolaboracija z ostalimi sodelavci ali prijatelji, ali pa povsem specifična kategorija aplikacij kot so menedžer gesel in uporabniških imen, ali pa aplikacija za delanje zapiskov. Verjetno med nami ni uporabnika, ki si ne bi želel zgolj tistih najboljših aplikacij in zato smo se odločili, da vam ponudimo zares samo tiste, ki so najboljše. Spodaj bomo našteli nekaj kategorij s povezavami, kjer lahko najdete širok spekter aplikacij za vsakogar.

Najboljše Android aplikacije za organizacijo vašega življenja

Na tej povezavi boste našli aplikacije, ki vam olajšajo projektno delo, upravljanje s “to-do” seznami, potovanje in še bi se kaj našlo. Gre torej za aplikacije, ki vam pomagajo organizirati vaše življenje.

Najboljše Android aplikacije za ekipno kolaboracijo

Ostanite povezani in produktivni ne glede na to kje se nahajate. Preizkusite te najboljše Android aplikacije za kolaboracijo.

Najboljše zasebnostne in varnostne aplikacije za Android

Pozabite na zlonamerne programske vdore in hekerske napade na vaše naprave: tukaj je nekaj aplikacij, ki bodo dejansko izboljšali varnost vašega telefona ter dodatno zaščitili zasebnost na vašem Androidu.

Najboljše aplikacije za delanje zapiskov za Android

Vsi tisti, ki si (radi) delate zapiske, zapišite tole: ne glede na to, ali želite malo morje lastnosti in orodij, ali pa želite “Uber” preprosto uporabnost, tukaj je nekaj aplikacij za zbiranje in urejanje informacij na vaših Android napravah.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
aplikacije za telefone Android aplikacije

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več