Računalništvo, telefonija
05.09.2012 15:49
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poslovno informacijski sistem MIT Orkester (m)

MIT Orkester (m) obsega celovit nabor poslovnih računalniških programov in ima vgrajene standardne funkcionalnosti za informacijsko podporo različnim tipom in obsegom proizvodnje.
MIT Orkester (m) obsega celovit nabor poslovnih računalniških programov in ima vgrajene standardne funkcionalnosti za informacijsko podporo različnim tipom in obsegom proizvodnje.

Podjetje MIT informacijske rešitve, vodilni proizvajalec poslovnih rešitev za proizvodna podjetja, z novim poslovnim informacijskim sistemom MIT Orkester (m) napoveduje razširitev svoje ponudbe. Gre za različico uveljavljenega poslovnega informacijskega sistema MIT Orkester, ki je povsem prilagojena manjšim poslovnim okoljem in jim prinaša najboljše poslovne prakse številnih uspešnih slovenskih podjetij.

Podjetje MIT je pri razvoju sistema Orkester (m) vodilo spoznanje, da tudi manjša proizvodna okolja potrebujejo podobne informacijske rešitve kot velika podjetja in da trenutno na tržišču ni takšnih rešitev, ki bi v celoti zadovoljile njihove vse večje potrebe in podpirale posebnosti njihovega poslovanja.

MIT Orkester (m) obsega celovit nabor poslovnih računalniških programov in ima vgrajene standardne funkcionalnosti za informacijsko podporo različnim tipom in obsegom proizvodnje. S takšnim pristopom MIT zagotavlja uporabnikom hitro uvedbo in hkrati učinkovito prilagoditev poslovanju. Modularna rešitev poenostavlja vodenje poslovanja na vseh ravneh, od podpore pri poslovnem odločanju do upravljanja s finančnim in materialnim tokom, proizvodnim procesom in logistiko, kadri, sredstvi ter z vsemi ostalimi poslovnimi viri.

Poslovni informacijski sistem MIT Orkester (m) bo prvič uradno predstavljen na osrednjem poslovnem srečanju podjetja, ki bo potekalo v začetku oktobra letos.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več