Računalništvo, telefonija
24.01.2016 22:25

Deli z drugimi:

Share

Nova igra na družbenih omrežjih z ženskimi prsmi in peresi

Igro »Breasts And Pens« bodo mnoge ženske kmalu zagotovo obžalovale.
Igro »Breasts And Pens« bodo mnoge ženske kmalu zagotovo obžalovale.

Družbena omrežja so vse bolj priljubljena, pri čemer so mnogim v veliko pomoč predvsem pri ohranjanju osebnih, poslovnih in družinskih stikov. Na družbenih omrežjih seveda najdemo kar precej ljudi, ki slepo sledijo čredi. Dovolj je namreč le ena dovolj izvirna in zabavna vsebina, da ta kot za stavo pritegne na sto tisoče uporabnikov.

Ena izmed takšnih vsebin, ki je pred kratkim dobesedno obnorela uporabnike družbenih omrežij širom sveta, je tako imenovan izziv »Breasts And Pens« oziroma »Prsi in Peresa«. Nora zamisel je se na začetku leta porodila Japonce, ki so jim nato z vso vnemo sledili Kitajci, pred kratkim pa se je ta fenomen razširil po vsem svetu.

Igra na družbenih omrežjih »Breasts And Pens« je kaj hitro dobila nove »različice«, saj ženske poleg peres pod prsi držijo še kreme, čopiče, mobilne telefone in še marsikaj. Čeprav se mnogim ženskam tovrstni »podvig« zdi zanimiv in zabaven, se bodo zagotovo premislile takoj za tem, ko bo njihova fotografija postala »javno dobro« in bo na ogled praktično vsem na svetovnem spletu, vključno z njihovimi domačimi in učitelji oziroma delodajalci.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več