Programska in razvojna orodja
18.05.2018 20:09

Deli z drugimi:

Share

Kdaj lahko pričakujemo Googlovo pametno uro Pixel Watch?

Kdaj lahko pričakujemo Googlovo pametno uro Pixel Watch?
Kdaj lahko pričakujemo Googlovo pametno uro Pixel Watch?

Kot vse kaže se za Wear OS obetajo novi časi. Po tem, ko je Google preznamčil operacijski sistem pametni ur, je stopil naproti novemu cilju, in sicer pametni uri, čigar operacijski sistem se osredotoča na športno aktivnost in pametne lastnosti. Popolnoma enako kot Android pa tudi Wear OS potrebuje “heroja”, na katerega lahko s ponosom pokaže. Recimo pametno uro Pixel Watch.

Zanesljivi, sicer neuraden vir, Evan Blass trdi, da Google za jesenski dogodek pripravlja izid Pixel pametne ure. Za jesenski dogodek so že pripravljeni telefoni Pixel 3, Pixel 3 XL in druga generacija Pixel Buds. Prva Pixel pametna ura bi naj izšla ob boku tem napravam.

Za zdaj je seveda težko napovedati, kaj bo Google pripravil za pametno uro Pixel, vendar lahko vseeno sklepamo o določenih lastnostih, ki jih je tehnološki gigant že uporabil pri ostalih Pixel produktih.

Recimo Google Assistant je postal izjemno pomemben faktor za Pixel telefone, saj ga Google uporablja v produktih kot je Google Lens, prav tako pa se uporablja za identifikacijo pesmi na zaklenjenem ekranu. Predstavljajte si, da bi Google vključil te AI pametne lastnosti v svojo uro na način, na katerega ostala podjetja še niso uspela uporabiti svojih produktov.

To, kako je Google pososobil Wear OS z nekaj dodatnimi pametnimi lastnostmi, ki nam omogočajo nadzor pametnih naprav, je že znano. Sedaj pa praktično ne mine teden, da ne bi na plano prišle kakšna nove govorice o tem, kako bo Google še dodatno izboljšal Wear OS.

Qualcomm načrtuje izid novega Snapdragon procesorja do konca tega leta in po njihovih podatkih bi naj izšel ob “veliki” pametni uri. Je to morda Pixel Watch? Za zdaj je znano to, da je eno glavnih vprašanj velikost ure, kar omogoča Googlu in še posebej njegovim modnim partnerjem, da izdelujejo tanjše ure za zapestja uproabnikov.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Google iskalnik

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več