Računalništvo, telefonija
14.05.2011 10:20
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vsa računalniška izobraževanja na enem mestu

Odslej lahko vsa računalniška izobraževanja pregledno spremljate preko vodilnega informativnega medija s področja IT, portala Računalniških novic.
Odslej lahko vsa računalniška izobraževanja pregledno spremljate preko vodilnega informativnega medija s področja IT, portala Računalniških novic.

Odslej lahko vsa računalniška izobraževanja pregledno spremljate preko vodilnega informativnega medija s področja IT, portala Računalniških novic.

Zadnjih pet izobraževanj se ažurno osvežuje že na naslovni strani Računalniških novic, v vsebinskem oknu Izobraževanja. Klik na posamezno izobraževanje nas pelje do več informacij, medtem ko nas klik na povezavo Vsa izobraževanja, pelje na seznam vseh izobraževanj.

Še en način, kako si lahko hitro ogledate vsa računalniška izobraževanja, je preko glavnega menija, kjer izberete meni Izobraževanja. Med vsemi objavljenimi izobraževanji lahko brskate s pomočjo filtrov na levi strani.

Vpišete lahko iskalni niz, izberete želeno kategorijo in tip izobraževanja, zadetke pa lahko razvrstite po ceni, ponudniku, datumu začetka izobraževanja in regijo ali občino, kjer se bo izobraževanje odvijalo.

Namesto filtrov se lahko odločite tudi za razvrščanje vseh aktualnih računalniških izobraževanj na desni. Zadetke lahko razvrščate po nazivu, datumu začetka, kraju, tipu izobraževanja, ceni ter nosilcu izobraževanja tako, da kliknete na želeno modro povezavo na vrhu seznama.

Klik na katerikoli zadetek vas pripelje do podrobnejšega opisa izobraževanja, kjer boste našli vse potrebne informacije o izobraževanju in podjetju, ki izobraževanje organizira.

Če vam je izobraževanje všeč, ga lahko Lajkate, ocenite, komentirate, ga pošljete prijatelju ali ga delite preko družbenih medijev Facebook in Twitter. Če ste opazili vsebinsko napako, lahko uporabite funkcijo Prijavi napako. Če imate glede izobraževanja kakršnokoli vprašanje, uporabite funkcijo Vprašaj za info, sistem pa bo vaše sporočilo poslal neposredno organizatorju, ki vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času.

Oglejste si še video spodaj.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več