Facebook
01.04.2012 16:25

Deli z drugimi:

Share

Kako odstraniti časovnico/timeline na Facebooku?

Postopek je čisto enostaven, nobenega programiranja, dovolj je en klik. In voila, ta tako nepriljubljena FB novost izgine.
Kako odstraniti časovnico/timeline na Facebooku?
Kako odstraniti časovnico/timeline na Facebooku?

Ravno v pravem trenutku, ko so pri Facebooku vsem začeli vklapljati timeline/časovnico se je našla rešitev, kako časovnico/timeline na Facebooku odstraniti. Mnenja so deljena, nekateri so nad novim prikazom navdušeni, tudi sam sem med njimi. Ogromno pa vas je takih, ki običajno zelo slabe volje sprejmete Facebookove spremembe. Pritožujete se nad zmedo, nepreglednostjo in počasnim nalaganjem.

Dolgo časa je veljalo, da se časovnice ne da odstraniti. Bilo je kar nekaj poizkusov, a noben ni prinesel nazaj starega FB zidu. No, temu več ni tako. Na spodnji povezavi boste našli rešitev. Kar je najbolje, potreben je samo en klik in časovnice ni več.


Ni potrebno nobenega programiranja, nobenega odvečnega klikanja. Zadeva se spremeni v sekundi. In kar je najpomebneje, preverjeno deluje. Klik na povezavo.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več