Računalništvo, telefonija
13.07.2020 08:35
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

10% popust na Roborock robotske sesalnike v Big Bangu

Akcijska ponudba velja do 15. julija oz. do razprodaje zalog. Izkoristite priložnost.
10% popust na Roborock robotske sesalnike v Big Bangu
10% popust na Roborock robotske sesalnike v Big Bangu

Vse do 15. julija vam pri nakupu v Big Bang trgovinah nudijo dodatni 10% popust!

Več na spletni strani: https://www.bigbang.si/izdelki/roborock-xiaomi-akcija-katalog/

Xiaomi pod okriljem linije Roborock predstavlja linijo robotskih sesalnikov S6, ki so jih še izboljšali in opremili še z učinkovitejšim načinom sesanja. Preko aplikacije Mi Home lahko upravljate s sesalnikom S6, pošljete ga lahko posesati le določen del vašega stanovanja, nastavite lahko samodejni vklop in še veliko več. Gre za najinteligentnejši robotski sesalnik na trgu, saj z novim načinom risanjem zemljevidov prostorov prepozna, kje se nahaja in vedno izbere najbolj učinkovito pot sesanja.

Robotski sesalnik Xiaomi Roborock S6 je ohranil sesalno moč 2000Pa, vendar so snovalci dosegli, da je kljub temu tišji od predhodnika, tako da bo manj vznemirjal vaše hišne prijatelje. Roborock S6 ima nameščen procesor signalov R16 proizvajalca Texas Instruments in mikroprocesor, ki ga je razvilo podjetje STMicroelectronics.

Preko aplikacije Mi Home lahko izrišete nevidne zidove, katerih robotski sesalnik S6 ne bo prestopil. Enako kot predhodnik omogoča tudi mokro brisanje tal, ki bo prišlo še kako prav za čiščenje sledov, ki jih pustijo vaši štiri nožni prijatelji.

Xiaomi Roborock S6 robotski sesalnik si z laserskim merjenjem naredi zemljevid vašega stanovanja in med seboj loči posamezne sobe in nadstropja. Za vsak prostor mu lahko nastavite drugačne nastavitve, tako da vas sesanje nikoli ne zmoti. Prav tako mu lahko nastavite virtualna No-go območja ali ga usmerite na pogosto umazana mesta.

Roborock S6 robotski sesalnik je izdelan do zadnje podrobnosti. Z enim polnjenjem lahko sesa do 150 minut, njegova sesalna moč 2000 Pa spada v vrh med robotskimi sesalniki. Njegova mehkejša kolesa premagajo do 2 cm visoke ovire, upravljate pa ga lahko tudi s pomočjo telefona. Izberete si različne čase za čiščenje in nastavite primeren pretok vode.

Unikatna zasnova omogoča enostavno namestitev in vzdrževanje rezervoarja za vodo in prah. Prav tako lahko enostavno odstanite glavno krtačo in pralni filter ter ju očistite.

Xiaomi je že tako odlično aplikacijo za inteligentno čiščenje še dodatno nadgradil. V kombinaciji z visoko natančnimi senzorji bo izrisal tloris vašega stanovanja, vi pa boste lahko določili kdaj želite, da očisti določen prostor. Prav tako, lahko označite prostore, kamor robotoski sesalnik nima vstopa.

Izbirate lahko med belo in črno barvo.

Vse do 15. julija vam pri nakupu v Big Bang trgovinah nudijo dodatni 10% popust!

Več na spletni strani: https://www.bigbang.si/izdelki/roborock-xiaomi-akcija-katalog/

V akcijski ponudbi so tudi Roborock S5 MAX robotski sesalniki.

Uradni uvoznik za področje Slovenije: Elkotex d.o.o.

https://b2b.elkotex.si/catalogsearch/result/?q=roborock


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več