Računalništvo, telefonija
24.05.2019 13:21

Deli z drugimi:

Share

100.000 znamk za dober namen

Telemach je v tednu Rdečega križa na vsako poštno pošiljko dodal še doplačilnico za Rdeči Križ. Z več kot 100.000 poslanimi pismi v tednu dni so pri Telemachu v proračun Rdečega Križa Slovenije prispevali približno 20.000 evrov.
100.000 znamk za dober namen
100.000 znamk za dober namen

Sreča se ne skriva v prejemanju, temveč v dajanju. Z doplačilnico Rdečega Križa Slovenije na dobrodelno noto igra tudi slovensko poštno podjetje in slehernemu posamezniku omogoča, da že s skromnim prispevkom pomaga pomoči potrebnim. Idejo je velikodušno podprlo tudi podjetje Telemach.

Sreča se skriva v drobnih stvareh. Navadno jo iščemo v tem, česar smo deležni sami, vse večkrat pa jo lahko najdemo tudi, ko si prizadevamo za dobrobit drugih.

Vse to podjetja lažje dosežejo z medsebojnim povezovanjem, zato sta pred dobrim letom dni sodelovanje sklenila tudi Rdeči križ Slovenije ter Pošta Slovenije. Skupaj sta oblikovala znamko doplačilnico, ki znaša 0,17 EUR, pošiljatelj pa jo lahko doda običajni poštni znamki ter tako odda svoj prispevek Rdečemu Križu Slovenije.

Podporo dobrodelni gesti je izkazal tudi Telemach, ki je v tednu Rdečega križa na vsako poštno pošiljko dodal še doplačilnico za Rdeči Križ. Z več kot 100.000 poslanimi pismi v tednu dni so pri Telemachu v proračun Rdečega Križa Slovenije prispevali približno 20.000 evrov.

Telemach sicer svojo zavezo družbeno odgovornega delovanja v letošnjem letu razširja na več področij družbe in začenja s projekti, usmerjenimi v dobrobit okolja, v katerem delujejo. Med projekti najdemo delavnice varne rabe interneta za osnovnošolce, pomoč društvom, ki pomagajo ljudem z nevrološkimi boleznimi ter prizadevanje za razvoj in uspeh slovenskega športa preko sponzorstev številnih vrhunskih športnikov in športnih zvez – košarkarske, nordijske, teniške ter zveze učiteljev in trenerjev smučanja.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več