Računalništvo, telefonija
17.09.2011 12:18

Deli z drugimi:

Share

141% prednost za vaše podjetje

Brother podpira vaše inovativne ideje z novima kompaktnima večfunkcijskima tiskalnikoma A3, ki ponujata za vaše podjetje kar 141% prednost.
MFC-J6510DW
MFC-J6510DW

Zakaj Brother A3?

Majhna in srednje velika podjetja potrebujejo tehnologijo, ki resnično doda vrednost njihovemu trudu – in prav to ponuja tiskanje na format A3 s kompaktnima večfunkcijskima napravama MFC-5895CW in MFC-J6510DW. Raziskava* je pokazala, da podjetja, ki uporabljajo promocijski material A3, izgledajo 21 % bolj uspešna, 13 % bolj profesionalna in 12 % večja, stranke pa se 18 % raje odločijo za nakup blaga ali storitev. Tiskanje na A3 pomeni 141% prednost, to je natančna vrednost, ki razlikuje A3 od A4 – hitrost, dostopnost, profesionalno tiskanje ter nizek strošek lastništva skupaj s skrbjo za okolje.

MFC -5895CW

Iz nove linije A3 tiskalnikov se Brother predstavlja z napravo MFC-5895CW, ki omogoča barvno tiskanje v velikosti A3 ter kopiranje, optično branje in faksiranje v velikosti A4 v eni kompaktni napravi – učinkovite in vsakdanje rešitve za majhna in srednje velika podjetja. Profesionalno A3 tiskanje najvišje kakovosti z ločljivostjo 600 X 1200 dpi, hitrostjo 35 strani na minuto v črnobeli in 28 strani na minuto v barvni tehniki je prednost, ki loči od konkurence. Naprava MFC-5895CW je opremljena tudi z žičnim in brezžičnim omrežjem, ki ponuja možnost souporabe za večje skupine, ne smemo pa ozabiti na funkcijo “pošiljanje PC-faksa”. Učinkovito izrabo časa omogoča pladenj za 150 listov in samodejni podajalnik dokumentov (ADF) za 50 listov. Upravljanje z dokumenti je olajšano z optičnim branjem v e-pošto, na FTP-strežnik, v sliko, datoteko, OCR, na USB ali spominsko kartico. Prav tako je naprava opremljena z bralnikom spominskih kartic in vhodom PictBridge za tiskanje fotografij, ki se lahko predhodno urejajo na 8,2 cm velikem LCD-zaslonu. Brother je vedno v stiku z naravo – MFC-5895CW se ponaša z okoljevarstvenima certifikatoma Energy Star in Blue Angel, ki pričata o nizki porabi energije in učinkovitosti naprave.

Brother MFC -J6510DW

V novi Brotherjevi liniji tiskalnikov A3 je MFC-J6510DW vse, kar potrebujete. Profesionalna brezžična omrežna A3 barvna brizgalna večfunkcijska naprava omogoča A3 tiskanje, A3 kopiranje, A3 optično branje in A3 faksiranje, vse v eni moderni napravi. Izboljšane funkcije ponujajo brezžično povezljivost in kakovostno samodejno obojestransko tiskanje A3 in A4 – učinkovitost te naprave prispeva k doseganju 141% uspeha z ustvarjanjem vizualno atraktivnih brošur in velikih posterjev. MFC-J6510DW je hranilnik časa, s hitrostjo tiskanja 35 strani/minuto v črno-beli in 27 strani/minuto v barvni tehniki, denarja, z možnostjo super velikih kartuš in obojestranskega tiskanja in prostora. Ta model ponuja pladenj za papir za 250 listov, večnamenski pladenj za posebne formate in samodejni podajalnik dokumentov (ADF) za 35 listov. Urejanje dokumentov v podjetju je podprto z naprednimi funkcijami faksa (PC-faks), ki vključuje tudi možnosti optičnega branja v e-pošto, na FTP-strežnik, v sliko, OCR, datoteko, na USB ali spominsko kartico. Prav tako je naprava opremljena z bralnikom pominskih kartic in vhodom PictBridge, ki omogoča neposredno tiskanje tiskanje fotografij iz fotoaparata. Veliki LCD-zaslon (8,3 cm) olajša upravljanje z napravo: uporabnik lahko pregleduje faks sporočilo kar na zaslonu ter ureja in celo dodaja manjše prilagoditve fotografij tik pred tiskom. V harmoniji z naravo MFC-J6510DW uporablja ločene kartuše za črnilo, ki se reciklirajo. Naravi v prid govori tudi nizka poraba energije, visoka zmogljivost in zmanjšana stopnja hrupa, vse potrjeno z okoljevarstvenima certifikatoma Energy Star in Blue Angel. Garancija na vse tiskalnike podjetja Brother je dve leti z možnostjo brezplačnega podaljšanja na tri leta z registracijo na spletni strani www.brother.si.

Z novo linijo Brother A3 brizgalnih večfunkcijskih tiskalnikov so majhna in srednje velika podjetja

resnično pridobila – na času, denarju, učinkovitosti, predvsem pa na profesionalnosti in kakovosti.

*Kontrolirani preizkusi so bili izvedeni s strani svetovno priznanega psihologa Richarda Weismana v avgustu 2010 na predstavitveni skupini 650 ljudi.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več