Računalništvo, telefonija
28.04.2017 14:59
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

19. SEMPL z novo podobo v »novo normalnost«

19. SEMPL z novo podobo v »novo normalnost«
19. SEMPL z novo podobo v »novo normalnost«

Prebojni poslovni modeli in tehnologije nezadržno prodirajo v vse gospodarske panoge. Kako se na »novo normalnost« odziva medijsko-komunikacijsko panoga, je vprašanje, ki se mu bo posvetila 19. konferenca medijskih trendov SEMPL. To na simbolni ravni odseva tudi njena nova podoba, ki so jo znova ustvarili v kreativni agenciji Futura DDB.

Konferenca medijskih trendov SEMPL, ki bo 23. in 24. novembra v GH Bernardin v Portorožu, bo že devetnajsto leto združila vodje marketinga in tržnega komuniciranja, upravljavce blagovnih znamk, tržnike oglasnega prostora v medijih, medijske načrtovalce in stratege, oglaševalske kreativce in vse druge, ki v regiji Adriatik tlakujejo pot medijskim trendom in jih uspešno vključujejo v svoje delovanje.

Investicija z visoko dodano vrednostjo

Kot poudarja Valerija Prevolšek, predsednica SEMPL-a in direktorica Media Poola, SEMPL že dolgo ni več zgolj druženje na slovenski obali, temveč investicija z visoko dodano vrednostjo. »Tudi letos bomo namreč upravičili sloves enega programsko najkakovostnejših dogodkov v tem delu Evrope in poskrbeli, da bomo Portorož zapustili ne samo utrujeni od dobre zabave, ampak predvsem polni novih znanj, poznanstev in idej. Če stavite na znanje, potem tudi letos stavite na SEMPL!« o izkušnjah, ki jih nudi SEMPL, pravi Prevolškova.

Le znanje je namreč tisto, ki loči dobre od odličnih. To je še posebej očitno v dobi »nove normalnosti«, ki jo zaznamujejo prebojne (disruptivne) ideje in neobičajni poslovni modeli. Na spremembe v gospodarskem okolju ni imuno nobeno podjetje, ki se na trgu bori za svoje stranke. 19. SEMPL se bo tako posvetil prav vprašanju, kako so na spremembe pripravljeni mediji, oglaševalci, tržniki, medijski strategi in kreativci in ali so dovolj hitri in spretni pri uvajanju prepotrebnih sprememb.

Rolkanje pod vodo kot prispodoba za drzne oglaševalce

Vizualna podoba 19. SEMPL-a na simbolni ravni komunicira prav to. Z mladeničem, ki mu uspe rolkati tudi pod vodo, pri Futuri DDB, kjer so zasnovali tudi letošnjo podobo konference, ponazarjajo oglaševalce, ki ohranjajo svoje ravnotežje tudi v novem okolju in se mu ne le prilagajajo, temveč ga tudi sami (so)ustvarjajo.

»Rolkanje pod vodo? Zakaj pa ne? Še pred desetimi leti si nihče ne bi mislil, da bo največji ponudnik turističnih namestitev podjetje, ki nima v lasti niti ene hotelske sobe, največje podjetje za taksi prevoze pa tisto, ki nima niti enega lastnega vozila. Danes pa lahko takšna podjetja le občudujete in se od njih učite,« so idejno zasnovo letošnje podobe SEMPL-a pospremili pri Futuri DDB.

Udeleženci konference – tudi tokrat jih pričakujejo več kot tisoč iz vseh držav regije Adriatik – bodo tako imeli priložnost prisluhniti uglednim svetovnim govorcem, ki jim bodo razkrili inovativne komunikacijske pristope in uporabo naprednih tehnoloških rešitev v (marketinški) praksi. Največji medijski dosežki v regiji bodo tudi letos nagrajeni z nagradami Sempler.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več