25.08.2015 11:28

4 nasveti, kako izboljšati svoj nastop na socialnih omrežjih

Ne glede na to, ali ste profesionalni skrbnik blagovne znamke na socialnih omrežjih, ali pa to delo opravljate le kot del marketinških aktivnosti podjetja, smo za vas pripravili par nasvetov, s katerimi boste prihranili nekaj dragocenega časa in hkrati bolj učinkovito nastopali na družbenih omrežjih.

Ustvarite svojo strategijo za nastop na družbenih omrežjih in jo optimizirajte z vpeljavo preprostih navad, s katerimi boste prihranili ogromno časa.

Med spodaj naštetimi izberite tiste, ki so za vas najbolj uporabne in jih vključite v svoj urnik.

1. Avtomatizirajte oziroma uporabljajte orodja, ki vam bodo olajšala delo. Tako, kot je internet zasičen s količino informacij, tako obstaja tudi malo morje aplikacij za optimizacijo upravljanja z družabnimi omrežji.
  2. Bodite kreativni kleptoman in si ustvarite svoj »Swipe file«. Spremljajte konkurenco in shranjujte najboljše prakse. Preverite, kako si lahko z malo organizacije in sprotnega dela ustvarite svoj »Swipe file«.
  3. Shranjujte kakovostne članke. Kadar koli opazite kakovosten članek, pa nimate časa, da bi ga takoj prebrali, si ga shranite. Obstaja cel kup aplikacij, s katerimi lahko shranjujete članke in jih sortirate glede na vsebino.
  4. Poskrbite, da celotna ekipa prispeva k snovanju vsebine. Dober skrbnik družbenih omrežij se ne osredotoča le na svoje lastne ideje, ampak je odprt za predloge svojih sodelavcev. Zato se z njimi dogovorite, da vam, kadar naletijo na njih, pošiljajo dobre članke in ostalo kakovostno vsebino.

Še več idej in uporabnih aplikacij, s katerimi boste optimizirali vodenje vaših družbenih omrežij, najdete v novem Red Orbit blogu.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RED ORBIT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RED ORBIT d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RED ORBIT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005