25.01.2016 12:02

4150 miliamper ur zmogljivosti za 65-evrski pametni telefon

Kitajski CUBOT nas je tokrat presenetil s pametnim tablifonom NOTE S, ki na 5,5-inčnem IPS zaslonu ločljivosti 1280×720 slikovnih točk (267 PPI) poganja Android 5.1 operacijski sistem. Gre za 3G napravo s 4-jedrnim procesorjem MTK6580 Quad Core, dvema gigabajtoma sistemskega polnilnika in 16 gigabajtov prostora za hrambo.

Omembe vredna je ogromna baterija kapacitete 4150 miliamper ur in poseben premaz proti prstnim odtisom. Prednja kamera nosi oznako 2.0MP (SW 5.0MP), zadnja pa 5.0MP (SW8.0MP) in se postavlja še s samodejnim ostenjem in LED bliskavico. Vanj gresta dve kartici SIM.

Omenimo še, da boste ta model, v primeru garancijskih ali drugih zahtevkov, lahko poslali na Poljsko ali v Nemčijo in ne preko Urala, saj Everbuying.net vestno vzpostavlja evropsko servisno mrežo.

CUBOT NOTE S je te dni na Everbuying.net na voljo za preračunanih 65 evrov.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Diamantni partner