Računalništvo, telefonija
29.09.2020 09:30
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

5 priložnosti za proizvodnjo v izrednih razmerah

5 priložnosti za proizvodnjo v izrednih razmerah
5 priložnosti za proizvodnjo v izrednih razmerah

Kaj je bistveno drugačnega v izrednih razmerah in na kaj staviti v prihodnjih mesecih, da ostanemo konkurenčni? Izpostavljamo 5 načinov razmišljanja, ki so se v praksi izkazali za uspešne.

Gospodarsko okolje se namreč neprestano spreminja, agilna in odločna podjetja pa zaznavajo spremembe še pravočasno. Spremembe torej ne prinašajo le stresnih stanj, ampak tudi priložnost za večjo produktivnost in zadovoljstvo strank.

Kako v proizvodnji razmišljati »glokalno«? Zakaj je razpršitev tveganja odločilnega pomena? Kako s pomočjo partnerjev uspevati v kriznih razmerah? Kako je v resnici z digitalizacijo v proizvodnji? Zakaj in katere kazalnike spremljati, da ostanemo konkurenčni? Odgovore na ta vprašanja vam nudimo v brezplačnem priročniku.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več