Računalništvo, telefonija
16.01.2017 11:40
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

5 razlogov za učenje PhotoShopa

5 razlogov za učenje PhotoShopa
5 razlogov za učenje PhotoShopa

Lahko postanete grafični oblikovalec in prihranite ali zaslužite denar

Poleg urejanja in obdelave fotografij lahko oblikujete tudi voščilnice, vizitke, poster ali karkoli drugega. S tem prihranite precej denarja, ki bi ga sicer porabili za grafičnega oblikovalca.

Obnovite stare fotografije

Zbledele in stare fotografije lahko obnovimo s preprostimi triki uporabe »healing brush-a«, »clone stamps«-ov, »patch tools-ov«. S tem stare spomine digitaliziramo in shranimo na disk, kjer ne bodo zbledele ali se kako drugače uničile.

Združite besedilo s sliko

Pri grafičnem oblikovanju morata slika in besedilo sovpadati. Photoshop vam omogoča, da oba elementa tudi optimizirate za boljši končni rezultat.

Spremenite barvo fotografij

Photoshop vam omogoča, da z enim samim klikom spremenite sliko z barvne v črno-belo. Če imate radi barve negativa, lahko tudi to enostavno uredite s kombinacijo tipk na tipkovnici.

Oblikujte svoj motiv na majici

Če želite oblikovati popolnoma svojo majico – takšno, ki je ne prodajajo v trgovini, vam lahko PhotoShop priskoči na pomoč. Majice s temi motivi lahko potem prodajate tudi v lastni spletni trgovini.

Če se s PhotoShop programom do sedaj še niste srečali, vam omogočamo začetni spletni tečaj le za 25€. Za več informaciji prosim sledite tej povezavi.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri HOUSING Co. d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več