12.11.2016 09:00

5 razlogov, zakaj kupiti Honor 8

Vsaka generacija ima svoje idole, svoj pogled na svet in svoja pravila. Honor 8 je paradni konj znamke Honor, ki deluje pod okriljem globalnega proizvajalca telefonov Huawei. Glavni namen Honor telefonov je zadovoljiti ambiciozen in hiter življenjski stil milenijske generacije. Honor 8 združuje prodoren dizajn in hitrost, visoko-kakovostne zmogljivosti kamere in pametne funkcije. Je popolno ujemanje realnosti in pričakovanj za dostopno ceno.

Huawei Honor 8 je v Sloveniji na voljo v različici z 32GB spomina in 4GB RAM-a, maloprodajna cena pa je 449€. Trenutno je v akciji pri ponudniku Telemach, kjer je na voljo že za 16 € mesečno, kupite pa ga lahko tudi v Big Bangu, kjer ponujajo nakup na obroke.

1. Dvojna 12MP kamera

Naj bo Honor 8 v pomoč, ko oblikujete svoj pogled na svet. Po zgledu izjemno uspešnega modela Huawei P9 ima tudi Honor 8 dvojno kamero z dvema 12 MP senzorjema, ki delujeta vzajemno. RGB senzor zajema barve, monokromatski pa zagotavlja izjemno čistost slike s poudarkom na podrobnostih. Brez optičnega filtra, monokromatski senzor zajame trikrat več svetlobe kot navadni senzorji. Hkrati izboljša dinamični razpon slike in zmanjša šum – tudi v temi – ter tako prinaša neprimerljivo kakovost fotografije. Dva senzorja tako fotografom omogočata, da uporabijo širši razpon filtrov.

Kamera na Honor 8 telefonu podpira obsežen nabor funkcij in filtrov, od ‘light painting’ in lepotnega načina do panoramskih posnetkov, ‘slow-motion’, ‘food mode’, ‘HDR, ‘super night’ in ‘water mark’ funkcij. V svetu, v katerem vedno bolj pogosto obrnemo kamero proti sebi, bo ‘Prefect selfie’ način poudaril vsak nasmeh. V kombinaciji z 8MP prednjo kamero, bomo posneli fotografijo, kot nalašč za deljenje na družabnih omrežjih. Vsako fotografijo ali video pa lahko izboljšate in nadgradite z naborom orodij za urejanje. Tako bodo vaše fotografije izstopale pa naj bo to na Instagramu, blogu ali na domači steni.

Če na Honor 8 določite profesionalne nastavitve, ta ponudi odlično fotografsko izkušnjo na SLR ravni, kar pomeni, da lahko v polnosti nadzirate ISO nastavitve, hitrost zaslonke in drugo.

2. Napredna generacija čitalcev prstnih odtistov in uporaba členkov

Honor 8 dvojna funkcija čitalca prstnih odtisov redefinira osnovno funkcijo tega: odklepanje telefona in 3D skeniranje. Algoritem ponuja nadpovprečno varnost in pametne nastavitve, ki postajajo z uporabo vse bolj natančne in prilagojene uporabniku.

Z uporabo čitalca lahko omogočite plačila preko telefona, fotografirate, snemate video vsebine, sprejemate telefonske klice in v zaspanih jutrih utišate budilko.

Honor 8 se ponaša z dodatnimi funkcijami, ki jih aktiviramo z uporabo členkov. Z enojnim dotikom s členkom naredimo screenshot celotnega zaslona. V primeru, da želimo screenshot izbranega območja, tega označimo in nato potrkamo s členkom po zaslonu. Če potrkamo z dvema členkoma hkrati, lahko začnemo s snemanjem naših aktivnosti. Še več, če na zaslon izpišete »c«, »e«, »m« ali »w« prižgete aplikacijo, ki ji je bil pripisan ta dopis. Tako lahko z izpisom črke »c« dostopate na primer do kamere, ali s črko »e« do elektronske pošte.

3. Dizajn

Oblečen v steklo, ki je na zadnji strani narejeno iz 15 steklenih plasti, ima Honor 8 tanek, 5.2 palčni ekran neprimerljivega videza. Znotraj plasti so litografski in mreženi 3D premazi, ki skupaj ustvarijo mnogo drobnih prizmatskih linij. Čeprav so te človeškemu očesu nevidne, ustvarjajo žive barve za osupljivo vizualno izkušnjo. 2.5 D ukrivljeno steklo se brezšivno prilega v diamantno rezan kovinski okvir, kar zagotavlja izjemno izkušnjo v dlani. Steklo hkrati služi tudi kot zaščitna plast pred morebitnimi padci ali ob nepazljivem ravnanju.

4. Zmogljivost

Honor 8 ima vgrajen Kirin osem jedrni CPU nabor čipov in vsebuje i5 soprocesor. Skupaj delujejo v tandemu in tako izboljšujejo hitrost procesiranja, čas odzivanja in vzdržljivost baterije za stalno pripravljenost (4x 2.3 GHz). Naprava podpira Wi-Fi povezave na obeh pasovih (2.4GHz/ 5 GHz) z do 150 Mbps in tako zagotovi, da dobite kar potrebujete v trenutku, ko to potrebujete.

5. Hitro polnjenje

Polnilnik USB tipa C postavlja nove standarde v polnjenju in končuje vojno z zavozlanimi kabli, saj se vtič prilega v telefon ne glede na to, kako ga vstavite. Hkrati vam omogoča hitro polnjenje, saj se baterija napolni do 50% v le pol ure. Za urgentne primere, vam telefon omogoča 2 uri telefonskih pogovorov ali šest ur poslušanja glasbe v nepovezanem načinu, z le 10 minutami polnjenja.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50