Računalništvo, telefonija
21.03.2019 15:24
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

6 korakov do 10.000 mesečnega prometa na Amazonu – primer iz Slovenije

Ali veste, kje se začne dobra polovica vseh nakupov na spletu? Na Amazonu.
6 korakov do 10.000 mesečnega prometa na Amazonu - primer iz Slovenije
6 korakov do 10.000 mesečnega prometa na Amazonu - primer iz Slovenije

To pomeni, da četudi ne prodajate direktno na Amazonu se zavedajte, da se do 60 % vseh iskanj izdelkov začne na Amazonu. Še bolj osupljiv je podatek, da se 43 % vseh nakupov na spletu zgodi na Amazonu. Torej se na njem proda več kot preko vseh drugih kanalov (Google, Facebook itd.) skupaj.

Amazon obstaja že 23 let. za spletno prodajalno je to osupljivo dolgo. In videti je, da bo z nami še zelo dolgo. Kupci torej nakup na spletu enačijo z Amazonom. Zato se mu ne da izogniti. Treba ga je čimprej spoznati in vključiti v svoj prodajni proces. Veliko panog in velikih ponudnikov je že izginilo zato, ker se Amazonu niso prilagodili.

Kako lahko kot podjetje ali posameznik zaslužite na Amazonu?

Nejc Volarič je iz nič denarja in nič znanja ustvaril 140.000 € mesečne prodaje na Amazonu. In to v enem letu. Pokazal in razložil vam bo šest ključnih korakov, ki jih je naredil, da je ustvaril prvih 10.000 € prometa mesečno. To bi moral vedeti vsak, ki želi uspešno začeti posel na Amazonu.

V živo lahko Nejca doživite in ga tudi kaj vprašate na praktičnem seminarju »Digitalni marketing od A do Ž«. Izvedite več o seminarju, kjer se boste naučili tudi drugih orodij digitalnega marketinga iz prakse. Z Nejcem bodo predavali tudi drugi strokovnjaki za marketing, prodajo in osebno rast. Po korakih bodo razložili, kaj res deluje, in prikazali dejanske primere iz prakse na različnih področjih.

Vse, kar morate vedeti o digitalnem marketingu, da kaj zaslužite

Digitalni marketing za normalna podjetja je lahko enostaven, če ti kdo pove, kako začeti in katere stvari v resnici delujejo.

Digitalni marketing od A do Ž:

• Samo praktični primeri.

• Print screeni dejanskih projektov.

• Navodila po korakih.

• Digitalni marketing od A do Ž.

Seminar bodo vodili:

• Boris Vene, častni gost, avtor, motivator, legenda slovenskega podjetništva.

Njegove knjige ima v povprečju vsako tretje gospodinjstvo. Na svetovni ravni sodeluje z avtoritetami kot je Marc Hansen (Kurja juhica za dušo, prodal preko pol milijarde knjig) in John Assaraf (The Secret).

• Martin Korošec, organizator, strokovnjak za marketing. Njegovih seminarjev se je samo lani udeležilo 1.082 podjetnic in podjetnikov. Marketinške kampanje je pripravil za preko 100 top podjetij iz Slovenije. Je avtor treh knjig o marketingu.

• Nejc Volarič, Amazon expert. Razkril vam bo šest korakov, ki so ga v parih mesecih pripeljali do prvih 10.000 € prodaje na Amazonu. V samo enem letu pa do 140.000 € mesečnega prometa.

• Damir Junuzović, expert za Facebook oglase, ki dnevno investira v Facebook oglase okoli 7.000 € in seveda z njimi tudi dobro zasluži.

Vstopnice po nizki, akcijski ceni in več o vsebini najdete TUKAJ.

DARILO za vas

»6 korakov do prodaje na Amazonu« je Nejc Volarič opisal v e-knjigi, ki jo ekskluzivno dobite brezplačno – na povezavi: https://seminar.galaxing.net/e-knjiga-nejc-volaric/.

https://seminar.galaxing.net/o/?affiliates=14


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RDEČA ORANŽA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več