Računalništvo, telefonija
15.02.2016 18:53
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Šest najbolj vročih pripomočkov za fitnes ta hip

Prihaja čas prvih priprav na letošnje poletje, kar vključuje skrb za postavo in s tem povezano gnečo v centrih za fitnes.
Šest najbolj vročih pripomočkov za fitnes ta hip
Šest najbolj vročih pripomočkov za fitnes ta hip

Za tiste, ki vam ne dišijo preznojene telovadnice, vseeno pa želite začeti s športno aktivnostjo, obstaja alternativa domačega fitnesa. Na ta način imate možnost dnevnega treninga ves čas pri roki, prihranite čas, ki bi ga sicer porabili za pot do fitnesa, in nimate stroškov z mesečnimi kartami. Na Ceneje.si so pripravili pregled trenutno najbolj vroče opreme za fitnes, s katero ne morete zgrešiti.

Obstaja več vrst naprav za fitnes – katera je najboljša?

Po tipu pripomočkov so trenutno najbolj aktualne večnamenske naprave za fitnes, ki omogočajo opravljanje številnih vaj za krepitev mišic celotnega telesa. Uporabnikom portala Ceneje.si so zanimivi tudi eliptiki, sobna kolesa in tekalne steze ter seti uteži in uteži Kettlebell za tiste, ki želijo oblikovati mišice. Med znamkami pripomočkov za vadbo prednjačita Kettler in Insportline.

Če že govorimo o najbolj priljubljeni opremi za fitnes, zagotovo ne moremo mimo športnih ur in merilnikov. Uporabniki najbolj zaupajo znamkama Polar in Garmin, ki očitno zagotavljata najboljšo kombinacijo športnega videza in naprednih vadbenih funkcij ter funkcij GPS.

Najbolj iskani pripomočki za fitnes tik pred začetkom sezone

Med napravami za fitnes je bilo na potralu Ceneje.si februarja na prvem mestu po številu ogledov sobno kolo KETTLER AXOS CYCLE M, ki je na voljo za okoli 250 evrov in za dostopno ceno ponuja vgrajen računalnik za prikazovanje časa vadbe, razdalje, hitrosti, porabe energije in srčnega utripa ter pomnilnik za shranjevanje funkcij. Med najbolj gledanimi pripomočki za fitnes je sledilo še kar nekaj sobnih koles, na primer priročno zložljivo kolo TOPSHOP X-BIKE in nekoliko dražja naprava priznane znamke Kettler, kolo GIRO M ADVANTAGE, za katero je treba odšteti 350 evrov in je združljivo s športnimi urami Polar.

Na lestvici najbolj gledanih fitnes naprav se je znašla tudi multifunkcijska naprava za fitnes GLOBAL GYM TITANIUM višjega kakovostnega razreda, ki omogoča maksimalni izkoristek prostora za učinkovito vadbo, na voljo pa je za slabih 1.400 evrov. Med pripomočki za aerobiko in telovadbo je bila najbolj gledana blazina za telovadbo enega vodilnih proizvajalcev Alcan Airex, sledil je praktičen drog za med podboje vrat, ki ga uporabnik fiksira med obe pokončni stranici vrat.

CENEJE.SI SVETUJE: Pet korakov za enostavno izbiro prave opreme za fitnes

1. Opredelite, koliko prostora imate na voljo

Nekateri pripomočki, kot so trenažerji in tekalne steze, vzamejo veliko prostora in so okorni za premikanje. Če imate stisko s prostorom, izberite zložljivo napravo. Poskrbite tudi, da ima izbrani prostor dobro osvetlitev in zagotovljen dostop do zraka.

2. Postavite si vadbene cilje

Razmislite, kaj pravzaprav želite doseči z vadbo. Če hočete opravljati kardio vaje, je rešitev sobno kolo, eliptik ali tekalna steza, če pa želite povečati moč in oblikovati telo, je prava izbira multifunkcijska naprava za fitnes.

3. Razmislite, če bo napravo uporabljal še kdo drug od sostanovalcev ali družinskih članov in temu ustrezno prilagodite izbiro.

4. Vnaprej določite budžet

Pred nakupom skrbno razmislite, koliko ste pripravljeni odšteti za napravo za fitnes, saj so cenovni razredi zelo različni. Ena izmed možnosti je tudi nakup rabljene opreme.

5. Pred nakupom preizkusite različne tipe naprav

V trgovinah s športno opremo preizkusite različne znamke in modele, preverite funkcije, ki jih ponuja oprema, in ne pozabite na spletu poiskati mnenja drugih uporabnikov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CENEJE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CENEJE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Ceneje.si logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CENEJE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več