Računalništvo, telefonija
30.01.2018 10:34

Deli z drugimi:

Share

9 najpogostejših vprašanj o Honorju 9

9 najpogostejših vprašanj o Honorju 9
9 najpogostejših vprašanj o Honorju 9

Testov in opisov Honorja 9 je na spletu, kolikor jih srce poželi. Tokrat pa smo za vas zbrali odgovore na 9 vprašanj na katera običajno ne najdete odgovora. Morda se je katero od teh porajalo tudi vam, zato kar začnimo:


1. Ponuja čitalnik prstnih odtisov kakšne dodatne funkcije?
Da, čitalnik prstnih odtisov lahko služi kot navigacijski gumb. Kratek pritisk vas pelje en korak nazaj. Z dolgim pritiskom se vrnete na domači zaslon. Podrsajte levo ali desno in prikaže se seznam odprtih aplikacij.


2. Kako trden je steklen hrbet?
Ah ja, steklen hrbet. Vsi imamo radi napravo, ki sije in odbija svetlobo na zanimive načine, a vsi hkrati vemo, da steklo kar kliče po poškodbah. Honor 9 ima tako na prednji, kot tudi na zadnji strani nameščeno kaljeno steklo Gorilla Glass 3. To pomeni, da hrbet ni nič bolj občutljiv, kot zaslon. V kolikor niste oseba, ki jo na servisu že od daleč pozdravljajo, medtem, ko iz predala vlečejo nov zaslon, ni bojazni. V nasprotnem primeru pa je morda dobro razmisliti o kakšen zaščitnem ovitku.


3. Ali ima Honor 9 vgrajeno diodo za obvestila?
Kot večina sodobnih telefonov, ima tudi Honor 9 vgrajeno večbarvno diodo s katero vas opozarja, da vas čaka novo obvestilo.


4. Zakaj je Honor 9 tako cenovno dostopen? Kje je trik?
Honor 9 svojo nizko ceno doseže tako, da si sposodi veliko tehnologij, ki jih najdemo v najbolj zmogljivih Huaweijevih telefonih. Razvoj je tako cenejši in posledično tudi končna cena za uporabnika.


5. Kako dolgo zdrži baterija?
To vprašanje je vedno neugodno in nima enoličnega odgovora. Vse je odvisno od intenzivnosti rabe in tako pač je. Seveda ima Honor 9 vgrajeno povsem dovolj zmogljivo baterijo in zahvaljujoč nekoliko manjšemu zaslonu je verjetnost, da te spravi skozi cel dan, zelo dobra. Povprečnemu uporabniku se ni treba ničesar bati.


6. Kje je skrivno Android presenečenje?
Morda ste že kje zasledili, da je v vsaki različici Androida vgrajeno presenečenje. Do njega pridete, če se v nastavitvah pomaknete v Sistem in nato v razdelek O telefonu. Tukaj poiščite Različica sistema Android in pritisnite nekajkrat nanjo. Odpre se vam novo okno s stilizirano črko različice sistema Android.


7. Ali lahko uporabljam predal za aplikacije?
Da, Honor 9 omogoča, da si vklopite predal z aplikacijami. Odprite nastavitve in se sprehodite do možnosti Zaslon in nato Slog domačega zaslona. Tukaj lahko izberete možnost prikaza predala z aplikacijami.


8. Ali ima Honor 9 vtič za slušalke?
Dobre novice, Honor 9 ima vgrajen klasičen 3,5mm vtič za slušalke, zato le brez skrbi – vaše priljubljene slušalke bodo povsem normalno delovale tudi na tem pametnem telefonu.


9. Ali ima Honor 9 možnost razširitve pomnilnika?
Posnamete veliko fotografij in video posnetkov ali pa s seboj nosite svojo celotno zbirko glasbe? Ni problema, Honor 9 omogoča razširitev pomnilnika z microSD kartico velikosti do 256 GB.

Upamo, da smo s tem odgovorili tudi na kakšno vprašanje, ki se vam je porajalo glede Honorja 9 pa vam je bilo morda nerodno zastaviti vprašanje – ali pa zgolj ni nikogar, ki bi mu lahko zastavili vprašanje. Sedaj, ko so dileme rešene pa je morda čas, da si priskrbite svoj primerek, kajne?


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več