Računalništvo, telefonija
16.08.2017 15:00

Deli z drugimi:

Share

AccurioPress C2070 serija je prejela Fogra certifikat

AccurioPress C2070 serija je prejela Fogra certifikat
AccurioPress C2070 serija je prejela Fogra certifikat

Uporabniki Konica Minolta sistemov za produkcijski tisk AccurioPress C2070 serije (C2085, C2070, C2070P, C2060) imajo mnogo razlogov za veselje – sedaj tudi FograCert Validation Printing System (VPS) certifikat.

Digitalni barvni sistemi za produkcijski tisk zaradi zelo hitrega izpisovanja, postavljajo nove standarde za kvaliteto in konsistenco odtisov na testih nemškega raziskovalnega centra medijskih tehnologij – Fogra.

“Fogra certifikat odraža povratne informacije naših strank, glede uporabnosti funkcij ter vsesplošne produktivnosti, ki jo produkcijski tiskalniški sistem AccurioPress C2070 ponuja. Poudarja, da naš najnovejši portfelij ustreza najvišjim industrijskim standardom, ki strankam zagotavlja najvišjo možno raven produktivnosti, zanesljivosti in kvalitete odtisov.” je povedal Andrej Soklič, prodajalec produkcijskih tiskalnikov pri Konica Minolta Slovenija.

Pri Fogri so po mnogih testiranjih ugotovili, da serija Konica Minolta AccurioPress C2070 serija izpolnjuje vsa merila pri testiranih konfiguracijah. AccurioPress C2070 je sedaj certificirana in dosega Fogra standard 31114 z EFI Fiery, CREO in Konica Minolta kontrolerjem.

Konica Minolta AccurioPress C2070P je bila preizkušena v številnih konfiguracijah ter različnih pogojih tiskanja za ugotavljanje širine spektra zmogljivosti. Preizkusi so vključevali skladnost PDF/X, barvitost/nasičenost/svetlost barve substrata, sijaj, fluorescenco, natančnost barve, enotnost, trajnost in svetlobno obstojnost. Preizkusi so ugotavljali tudi bledenje, dolgo in kratkoročno ponovljivost, odpornost odtisov, kolorimetrični prenos vrednosti tonov, omejitev reprodukcije tonov ter slikovne registre.

Konica Minolta AccurioPrint C2070P zagotavlja izjemno barvno in registracijsko stabilnost v kombinaciji z odlično kakovostjo tiskanja. Izboljšana podpora za papirje višjih gramatur, omogoča uporabo različnih vrst medijev, na primer premaznega in reliefnega papirja do 350gsm. Poleg tega, nova stranska kaseta za transparente velikosti do 750 mm zagotavlja učinkovito tiskanje bannerjev, kot so platnice za knjige in trikratno zgibane menije. Hitrost tiskanja ovojnic se je od predhodnika bizhub PRESS C1070 podvojila, nov optični bralnik lahko deluje s hitrostjo do 240 slik/min in je opremljen s enoto za odkrivanje dvojne vleke papirja (double-feed detection kit), ki preprečuje skeniranje dveh listov hkrati.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več