09.12.2019 16:00

ADM Adria med TOP 10 ponudniki rešitev za upravljanje identitet in dostopov v Evropi

Enterprise Security Magazine, ena izmed vodilnih ameriških tiskanih publikacij, ki nudi direktorjem in odgovornim za varnost vpoglede v kibernetične nevarnosti in varnostne trende, je v svoji oktobrski izdaji objavila svoj letni pregled najboljših ponudnikov rešitev upravljanja identitet in dostopov. V podjetju ADM Adrija so bili prepoznani kot eno izmed top 10 ponudnikov v Evropi za leto 2019 in pridobili certifikat.

Ker so se izkazali kot eno izmed vodilnih podjetij in odličen primer dobre prakse, so z njimi opravili intervju in o tem pripravili poglobljen članek o rešitvi One Identity Manager, pohvalnih prijemih, ciljanih na kvaliteto in zadovoljstvo strank.

Pohvalili so tudi zavezanost za razvoj trajnostnih sistemov z novimi funkcijami in integracijami ter zavzetost za najvišje nivoje certificiranj za profesionalen nivo zagotavljanja novih tehnologij.

A Rendezvous of Security and Quality | Enterprise Security Magazine (v angleškem jeziku!)

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več
Srebrni partner